• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi

elif23

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
2.461
170
363
arkadaşlar gebe olmadığınız halde evde gebelik testi yapıp ilk önce negatif olup sonra silik çizgi çıktımı ben test yaptım evde ilk önce bişey çıkmadı sonra koydum kenara bakmadım bidaha ertesi gün atcaktım bi baktım silik çizgi var iki test yapmıştım biri adete 2 gün varken onda hiç bişey yok hala birinide adet günü yaptım onda çizgi çıktısonradan ne dersiniz beklediği içinmi çıktı çizgi dün sedayla konuştuk bana ben yüzlerce test yaptım hiç sonradan çizgi çıkmadı sen hamile olabilirsin dedi adetimde 2 gün geçti ama zaten düzensiz o yüzden güvenmiyorum adet gecikmesine lütfen cevap yazın pc nin başında merakla bekliyorum valla

kan verdimde sonucu 6 da alcam o yüzden sabredemedim yine bi sorayım dedim

canım benım öyle oldu önce bi baktım negatıf yanı tek çizgiydi sonradan oluştu ikinci silik çizgi bende sasırdım hatta ilk yaptığımda sadece ilk çizgi net belırmıştı amanaaaann gene hamıle değilim işte dedim bi 5 dk sonra falan 2.çizgi silikte olsa gözüküyodu canım bi arkadasıma götürdüm testı görür görmez sen hamılesın dedi ve öyle de oldu rabbıme sükürler olsun sende hamıle gibi duruyon arkadasım inşallaaaahhhhhh yaaaa çok istiyom senınde hamıle olmanı

benim kimyasaldada hep sonradan çıkıyordu çizgi hemen hiç çıkmadı hatta negatif diye ne kadar ağlamıştım ama varmış şidide öyle olmaz inşallah

yok yok canım öyle değildir benımde sonradan oluştu ona bakarsan ikinci silik çizgi aklına öyle seyler getırme bu sefer normal bi gebelıktır inşallaaah tamam mı canım kafayı takma böyle seylere sen incir kürünü uyguladın değil mi canım kuranı kerımde meyve olarak incir ve zeytın çok gecer canım inşallah bir mucize olmuştur ve dondurulmuşlara gerek kalmadan hamılesındır yaa biz saat 6 yı nasıl beklıycez simdi yaa

valla hiç bilmiyom zaten hiç yazmıcaktım ben leke geldiğinde kesinleşsin öyle söyleyeyim dedim ama en fazla 2 gün dayandım hemen yazdım ben çok sabırsızım yaaa

elif ya ilaç falan kullanmıyon sen şimdi deilmi ya şimdi iananki bu sefer var bence geçen işallah bana kızmamışsındır ama bu sefrde kızma ama olmayınca çıkmazki hani tekrardan tedavi olyosun desem yok ilaç falan kullanmıyon kıs var gibi bu sefer

banada hep yanlış bakyon falan dediler zaten hep kızyom arkadaşlarıma doya doya yaşayamadım o hamileliğimi ama olmasa çıkmazki bu sefer var sendede bak göööör

elif canım bencede sen hamilesin inş tabi, ama öyle olmasan ikinci çizgi asla çıkmaz,bide şunu merak ettim tedaviden hemen sonra olurmu hamilelik acaba,neyse güzel haberini alırız inş.

elif hevesini kırmak istemem ama benimde tedaviden sonraki ay öyle olmuştu.günüm çok geçmişti test yaptım kahrolası ikinci çizgi çıktı ve beni çok mutlu etti ama çok kısa sürdü tekrar yaptım hiç bişe çıkmadı bazen testler bozuk oluyor .umarım seninkide benimki gibi değildir. inş kan testin pozitif çıkar canım

demekki bütün belirtiler piskolojikmiş hemende inandım olcak diye ama hayırlısı

kendime gülüyorum artık baksana her ay hamile olabilirmiyim diyorum ne heycan kaçgündür uyuyamıyordum sabah saat 8 oluyo ben hiç uyumuyordum bu gece rahat rahat uyurum artık

Back