• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi erva15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

erva15

Ziyaretçi
arkadaşlar bua y belkı hamıle kalabılrım umudu var içimde ama bekleyemıyorum yanı idrarda yapılan gebelık testının doğru sonuç vermesı ıçın ıllakı adetın gecmesı mı gerekıyor yanı adet gunume 1hafta ya da 1,5 hafta falan var 13-14gun falan var suan yapsam çıkar ı ya da ne kadar daha beklemem gerek

cnm adet günün en az 10 gün geçmesi gerekir...ve bu 10 günden sonra eğer idrarındaki ph değeri azsa..eczanelerden aldığın gebelik tesleride sonuç vermez...kesin sonuç için sağlık kabinleri yada bir laboratuara yaptırmanı tavsiye ederim...eğer daha da erken istiosan kan tahlili yaptırman gerekicek...ama hamile olduğunu anlaman için bazı ipuçları var..herkesin başına gelir mi bilemiorum ama adet öncesi siyah yada koyu bi akıntı, göğüslerinde hafif ağrı, koyulaşma kasık ağrısı vs vs.kasık ağrısı sanki adet olucakmışın gibi(bu bebeğin anarahime tutunurken olur ve ağrı yapar)

biraz relax olmanı da tavsiye ediyorum...bu kadar umutla beklersen hüsranla sonuçlanırsa daha sonra çok üzülürsün....o yüzden gidişatına bırak...

sağlıklı günler

teşekkür ederım yok zaten umutlanmıyorum bu ay hiç umudum yok zaten sağol canım

benim 3 gün gecti günüm test yaptimgayet ne iki cizgi cikti... herkeste öyle 1 hafta 10 gün gecmesi gerekmiyo hatta bugün bu sitede okudum adetine iki gün varmis daha idrarda yapmis ve pozitif..yani hamilelik hormonu eger idrarda da salgilanmaya basladiysa hemen sonuc veriyo..ama daha eger iki haftaya yakin bir süren varsa bu anda kanda bile cikmaz sabretmen gerek

benim 3 gün gecti günüm test yaptimgayet ne iki cizgi cikti... herkeste öyle 1 hafta 10 gün gecmesi gerekmiyo hatta bugün bu sitede okudum adetine iki gün varmis daha idrarda yapmis ve pozitif..yani hamilelik hormonu eger idrarda da salgilanmaya basladiysa hemen sonuc veriyo..ama daha eger iki haftaya yakin bir süren varsa bu anda kanda bile cikmaz sabretmen gerek

sağol teşekkur ederım haklısın bıraz daha beklemem gerek zaten umudum da yok

Back
X