canım eczaneden bi test alıp bak, şayet hamileysen çıkar
inşallah hamilesindir.
bende 7 gün gecikmeyle rgl oldum, kesin hamişim dedim kan tahlili yaptım ama negatifti, böyle oluncada bilinki yumurtalıklar hamileliğe hazırlanıyor, üzülmek yerine bir sonraki aydan daha çok umutluyum, Allahın izniyle tabii.
Quelle arkadaşımın dediği gibi dua et bol bol, hayırlısı olsun canım
Arkadaşlar çok üzgünüm ve dayanamayıp ağlıyorum.Biraz önce sonuca baktım,yine negatif.Allah'ım çok üzülüyorum nolur artık hayırlısı ile hamile kalayım.Doktora gitmek istemiyorum.Niye bizlerde kendiliğimizden hamile kalamıyoruz?Çok üzgünüm çok................................
Ya arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum.Kan testim negatif çıktı ama hala adetim gelmedi.Birçok arkadaşımında kan testleri negatif çıkmasına rağmen hamile kaldıklarını duydum.Aradan birkaç gün geçince idrarda bakmışlar idrar pozitif çıkmış.Benimde adetim gelmedi yarın idrarda bakacam.Ümitlenmek istemiyorum ama hayırlısı.Birde arkadaşlar karnımın sol altı çok ağrıyor ve sürekli ağrıyor.Hamile değilsem sizce neden adetim gelmiyordur?
Arkadaşlar çok üzgünüm ve dayanamayıp ağlıyorum.Biraz önce sonuca baktım,yine negatif.Allah'ım çok üzülüyorum nolur artık hayırlısı ile hamile kalayım.Doktora gitmek istemiyorum.Niye bizlerde kendiliğimizden hamile kalamıyoruz?Çok üzgünüm çok................................