Merhaba kızlar ben geçen ay 19 martta regl oldum bu ay halen olmayınca bu sabah gebelik testi yaptım ve bu şekilde T de siyah çizgi de göründü. Gebe olma ihtimalim var mıdır çok istiyorum yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test bozuk bir daha test yap canimMerhaba kızlar ben geçen ay 19 martta regl oldum bu ay halen olmayınca bu sabah gebelik testi yaptım ve bu şekilde T de siyah çizgi de göründü. Gebe olma ihtimalim var mıdır çok istiyorum yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler![]()
Göremedim
İki kere yaptim aynı çizgiyi gördüm amaTest bozuk bir daha test yap canim
2 cizginin ortada yan yana olmasi gerekiyor baska marka da deneİki kere yaptim aynı çizgiyi gördüm ama
Pazartesi tekrar denicem teşekkür ederim2 cizginin ortada yan yana olmasi gerekiyor baska marka da dene
Bence varr kan verin siz biArkadaşlarım merhaba. Reglim 4 gün gecikti ve clearpink marka test ile böyle çıktı. Sizce normal mi? 4 güne göre iyi mi bu çizgi. 3 dj içinde çıktı
Vardır inşallah. 4 gün gecikmede daha koyu olması gerekir dedi chatcptBence varr kan verin siz bi![]()
Kesinlikle var inşallahVardır inşallah. 4 gün gecikmede daha koyu olması gerekir dedi chatcptondan moralim bozuldu biraz
hayır bu test net pozitifVardır inşallah. 4 gün gecikmede daha koyu olması gerekir dedi chatcptondan moralim bozuldu biraz
Geç tutunma döllenme olabilir pozitif furuyor bence moral bozmayın beta ile netleştirinVardır inşallah. 4 gün gecikmede daha koyu olması gerekir dedi chatcptondan moralim bozuldu biraz