Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç duymadım bu markayı yeni mi çıkmış piyasayaKızlar valfast gebelik testi güvenilir mi sizce aranızda negatif görüp hamile olan var mıydı
Hiç duymadım bu markayı yeni mi çıkmış piyasaya
İlk defa gördüm kullanan varsa yorumlarsa güzel olur artımed ve predictor denemiştim ben memnun kaldım sonuçlarından tavsiye ederim
Teşekkürler yinede kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor sırt karın kasık bel adet ağrılarında daha hafif ama ilk defa böyle oldum göğüs ucu hassasiyetim ve sürekli uyku halim var valfast gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi yok yani negatif çıktı sipariş verdiğim sitede çoğu kişi yanlış gösterdiğini yazmış birde burda sormak istedim hafta sonu girdiği için pazartesiyi bekliycem kan testi içinİlk defa gördüm kullanan varsa yorumlarsa güzel olur artımed ve predictor denemiştim ben memnun kaldım sonuçlarından tavsiye ederim
Belirtiler gebelik gibi duruyor ama adetle çok benzer olduğu için net bişey denemiyor en doğru sonuç kan testi vermen olur kaç gün geçti adetin düzenli mi oluyorsunTeşekkürler yinede kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor sırt karın kasık bel adet ağrılarında daha hafif ama ilk defa böyle oldum göğüs ucu hassasiyetim ve sürekli uyku halim var valfast gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi yok yani negatif çıktı sipariş verdiğim sitede çoğu kişi yanlış gösterdiğini yazmış birde burda sormak istedim hafta sonu girdiği için pazartesiyi bekliycem kan testi için
Pozitif görünüyorEki Görüntüle 3724485 Sizce pozitif mi bu ?
9 gün oldu bugün, hiç hazır değilim bunaa o yüzden kan testi veremiyorumPozitif görünüyorKaç gün gecikti adetiniz
Yani 9 gün gecikme için rengi biraz açık renkte. Geç döllenme de olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun9 gün oldu bugün, hiç hazır değilim bunaa o yüzden kan testi veremiyorum![]()
Bence pozitif kan verdiniz mi sonuç ne acabaEki Görüntüle 3724485 Sizce pozitif mi bu ?
Neden?9 gün oldu bugün, hiç hazır değilim bunaa o yüzden kan testi veremiyorum![]()
Pozitif, 872 çıktı betamBence pozitif kan verdiniz mi sonuç ne acaba
Ayy çok sevindim sizin adınıza sağlıkla gelsin miniş benim test sonucumda bu şekilde çıktı ama ilk başta çok silik zor görünüyordu sonradan bekledikçe koyulaştı sizinki gibi oldu banada dua eder misinizPozitif, 872 çıktı betam
En doğru zamanda, hayırlısıyla sizi bulsun inşallahAyy çok sevindim sizin adınıza sağlıkla gelsin miniş benim test sonucumda bu şekilde çıktı ama ilk başta çok silik zor görünüyordu sonradan bekledikçe koyulaştı sizinki gibi oldu banada dua eder misiniz![]()
Çok teşekkür ederim amin inşallahEn doğru zamanda, hayırlısıyla sizi bulsun inşallahben daha 4 aylık evliyim beklemiyordum
en kısa zamanda sende aynı duyguyu tad inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
![]()
.Pozitif, 872 çıktı betam