- Emoji Skoru
- 36
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi heyecananalar
2-3 dkka dakaç dkkadan böyle çıkdı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2-3 dkka dakaç dkkadan böyle çıkdı ?
Ara ara kasık batmam var göğüslerim dolgunluk var birde işte dün Peçeteye pembe leke geldi bugün öylesine yaptım bende çok istiyorum Rabbim hepimizin günlüne göre versinkaç dakkada böyle çıkdı? bikaçgün dha tekrarla ben adet olamamdım düşünmyrmda ikigündür pembe akıntıyla kıl gibi ince leke geldi oda wcden sonra geliyo iç çamaşırmda hiç bişe yok hamilede olmak isdemiyorum belirtilernz nelerdi?
ne kadar yanıltıcı olsa da bazen psikolojikte olabiliyomuşAmin inşallah bende o gögüs sızlaması geçen hafta oldu bu hafta sadece rahimde kasılmalar belde agrı kaskk agrısı var anlamadım bende testlerde yok çkyo panik atagım uykularm kaçdı@beyzaa1607
Çocuk var mı hiçAmin inşallah bende o gögüs sızlaması geçen hafta oldu bu hafta sadece rahimde kasılmalar belde agrı kaskk agrısı var anlamadım bende testlerde yok çkyo panik atagım uykularm kaçdı@beyzaa1607
Kadın doğuma gidip ultrason muayenesi oldunuz mu?Benimde aynı durum başıma geldi şuan hâla o psikolojiyi atlatamadım en ufak bir şey görsem aklıma hemen o geliyor ve korkuyorum.
İlişkiden Önceki Adet Tarihim 16 Ekim’di
İlişki Tarihlerim 27 ve 30 Ekim’di
İlişkiden 2 hafta sonra beklenen adet 13 Kasım’dı benim 12 Kasım’da başladı o zamanlar aklımda bu ihtimal olabileceği olmadığı için normal bir regl sandım ilk 2 gün kırmızı kanama sonraki günler kahverengiden siyaha dönük bir kanamaydı sonrasında 16 Kasım’da bitti.
Ben şüphelendiğim için test yaptım.
23 Kasım, 25 Kasım ve 26 Kasım idrar testi Negatif
(25 Kasım Erken Gebelik Testi, 26 Kasım sabah ilk idrar ile)
27 Kasım Kanda BetaHcg baktırdım sonucum <2,00 çıktı.
Aralık ayında adet görmedim ve tabiki yine şüphelerim başladı beklenen Aralık ayı adetim 10 Aralık’tı.
15 Aralık’ta (gecikmenin 5 günü) Kanda BetaHcg baktırdım sonucum <2,00 çıktı.
3 Ocak tarihinde öğle saatlerinde 1-1.30 gibi kasık ağrısı ile uyanıp tuvalete çıktım, tuvaletimi yapma esnasında idrarımla karışık kan peçete ile sildiğimde ise pembe-kırmızı renginde bir kanama gördüm ve ped taktım o gün kanama normal gerçekleşti ve 1 saat sonrasında 2-3 cm boyutlarında jölemsi bordo-kırmızı renginde solucan görüntüsüne sahip bir parça düşürdüm sonrasında kanamam yine devam etti 7 Ocak günü kahverengimsi kan ile bitti ama normal regl gibi miydi bilmiyorum psikolojim o kadar bozulmuştu ki farkedemiyordum kanama sırasında kasık ağrısı+bacak ağrısı eşlik ediyordu. Ben bu süreçte test yapmayı vs bıraktım. Hamilelik planlamıyorum çünkü.
23 Şubat’ta başlayan kasık ağrısı+bacak ağrısı sonrasında 24 Şubat’ta gece 00.00 saatlerinde çok açık renkli akıntı ile gelen bir pembelik farkettim sonrasında saat gece 03.00 gibi o pembelik koyulaşmaya başladı ve sabah 08.00 saatlerinde kasık ağrısı+bacak ağrısı eşliğinde kanama rengi koyulaştı parlak kırmızıya döndü sonrasında o gün sabahtan akşama kadar ağrım devam etti kanama da aynı şekilde pıhtılı ve parçalı kanama yaşadım sonrasında ertesi gün yine kanama devam etti 27 Şubat’a kadar 28 Şubat bugün kahverengimsilik geldi ve sanırım adet bitti.
Benim anlayamadığım hamilelik var mı, yok mu? Test sonuçlarım negatif olduğunu, hamileliğin olmadığını gösterse de ben tuhaf bir şekilde psikolojik olarak sürekli bu durumu aklıma kazıdığım için mi bu şekilde düşünüyorum bilmiyorum. Ama artık kafayı yemek üzereyim. İlişkiden 4 ay geçti, hamilelik olsa 18-19 haftalık olacak, 18-19 haftalık hamilelikte kanama yaşamak regl gibi kasık ağrısı durumu çekmek bilmiyorum ama kafayı yemek üzereyim..
Hayır olmadım kan sonuçlarım negatif çıkınca bir de üstüne 2 ay kanama yaşadığımdaKadın doğuma gidip ultrason muayenesi oldunuz mu?
ikitane var sadece geri cekilme oda adetten sonraki gün yumurtlma zamanım degldş ama olanlar ozamanda olyomuş etrafımdaki herkez böyle geri cekilmeyle korunuyor ayrıca ilk cocugm çatlatma ignesiyle olmuşdu oyüzden ben de şaşdım kaldm adet olamadm testlerde negatfÇocuk var mı hiçyada korunmasız ilşki oldu mu şüphen var mı
![]()
Sen kanamalar yaşamasın bende oda yok akıntıyla beraber çok hafif pembe leke sonrası yok asla pet koncak kdr degl hatta belli olmaz eger peçeteye silmeyeym anlamazdm ama kasık karın agrımdan dolayı geciknce bekledm bekledkce bende kafayı yicek gibi oluyorumBenimde aynı durum başıma geldi şuan hâla o psikolojiyi atlatamadım en ufak bir şey görsem aklıma hemen o geliyor ve korkuyorum.
İlişkiden Önceki Adet Tarihim 16 Ekim’di
İlişki Tarihlerim 27 ve 30 Ekim’di
İlişkiden 2 hafta sonra beklenen adet 13 Kasım’dı benim 12 Kasım’da başladı o zamanlar aklımda bu ihtimal olabileceği olmadığı için normal bir regl sandım ilk 2 gün kırmızı kanama sonraki günler kahverengiden siyaha dönük bir kanamaydı sonrasında 16 Kasım’da bitti.
Ben şüphelendiğim için test yaptım.
23 Kasım, 25 Kasım ve 26 Kasım idrar testi Negatif
(25 Kasım Erken Gebelik Testi, 26 Kasım sabah ilk idrar ile)
27 Kasım Kanda BetaHcg baktırdım sonucum <2,00 çıktı.
Aralık ayında adet görmedim ve tabiki yine şüphelerim başladı beklenen Aralık ayı adetim 10 Aralık’tı.
15 Aralık’ta (gecikmenin 5 günü) Kanda BetaHcg baktırdım sonucum <2,00 çıktı.
3 Ocak tarihinde öğle saatlerinde 1-1.30 gibi kasık ağrısı ile uyanıp tuvalete çıktım, tuvaletimi yapma esnasında idrarımla karışık kan peçete ile sildiğimde ise pembe-kırmızı renginde bir kanama gördüm ve ped taktım o gün kanama normal gerçekleşti ve 1 saat sonrasında 2-3 cm boyutlarında jölemsi bordo-kırmızı renginde solucan görüntüsüne sahip bir parça düşürdüm sonrasında kanamam yine devam etti 7 Ocak günü kahverengimsi kan ile bitti ama normal regl gibi miydi bilmiyorum psikolojim o kadar bozulmuştu ki farkedemiyordum kanama sırasında kasık ağrısı+bacak ağrısı eşlik ediyordu. Ben bu süreçte test yapmayı vs bıraktım. Hamilelik planlamıyorum çünkü.
23 Şubat’ta başlayan kasık ağrısı+bacak ağrısı sonrasında 24 Şubat’ta gece 00.00 saatlerinde çok açık renkli akıntı ile gelen bir pembelik farkettim sonrasında saat gece 03.00 gibi o pembelik koyulaşmaya başladı ve sabah 08.00 saatlerinde kasık ağrısı+bacak ağrısı eşliğinde kanama rengi koyulaştı parlak kırmızıya döndü sonrasında o gün sabahtan akşama kadar ağrım devam etti kanama da aynı şekilde pıhtılı ve parçalı kanama yaşadım sonrasında ertesi gün yine kanama devam etti 27 Şubat’a kadar 28 Şubat bugün kahverengimsilik geldi ve sanırım adet bitti.
Benim anlayamadığım hamilelik var mı, yok mu? Test sonuçlarım negatif olduğunu, hamileliğin olmadığını gösterse de ben tuhaf bir şekilde psikolojik olarak sürekli bu durumu aklıma kazıdığım için mi bu şekilde düşünüyorum bilmiyorum. Ama artık kafayı yemek üzereyim. İlişkiden 4 ay geçti, hamilelik olsa 18-19 haftalık olacak, 18-19 haftalık hamilelikte kanama yaşamak regl gibi kasık ağrısı durumu çekmek bilmiyorum ama kafayı yemek üzereyim..
Ben şimdi anlayamadım hamilelik var mı yok mu kafam karışık psikolojim bozuldu testler negatif ilişki üstüne kasım, ocak ve şubat 4-5 gün süren kanama kafayı yicem artıkSen kanamalar yaşamasın bende oda yok akıntıyla beraber çok hafif pembe leke sonrası yok asla pet koncak kdr degl hatta belli olmaz eger peçeteye silmeyeym anlamazdm ama kasık karın agrımdan dolayı geciknce bekledm bekledkce bende kafayı yicek gibi oluyorum
çok tuhaf ama testler negatif çıkıp adet olmamak insanı delirtir bu durumSen kanamalar yaşamasın bende oda yok akıntıyla beraber çok hafif pembe leke sonrası yok asla pet koncak kdr degl hatta belli olmaz eger peçeteye silmeyeym anlamazdm ama kasık karın agrımdan dolayı geciknce bekledm bekledkce bende kafayı yicek gibi oluyorum
saçmalama degilsin tabikş ben öyle olsam çokdan rahatlamışdım kaçkere kanama olmuşsun ayrıca okadar zamanda cokdan pozitif cıkardı ben normlde çok kaygı bozuklugu panik atagm var 3cüncye hazır olmadgm için çok morelm bozk inşallah deglmdir bende şuan kanama yaşasam şüpelenrm gene çünkü hiç böyle olmamışdım adet öncesiBen şimdi anlayamadım hamilelik var mı yok mu kafam karışık psikolojim bozuldu testler negatif ilişki üstüne kasım, ocak ve şubat 4-5 gün süren kanama kafayı yicem artık
kesinlikle öyle oyüzden orucdan dolayı ayrıca halsizleşdm bu durum benim iyice piskoljmı bozdu çok modsuz ve üzgünüm bu aralar pazartesi kan vericem nolcak blmiyorum pazartesiye kdr nasıl beklcem blmyormçok tuhaf ama testler negatif çıkıp adet olmamak insanı delirtir bu durum
sen gitcekmisin kan vermeyeKadın doğuma gidip ultrason muayenesi oldunuz mu?
Bana mı sordunuz benim kan vermeme gerek var mı bilmiyorum ama çok stresliyim ilişki üstüne 3 ay kanama oldu ilişkiden 30 gün ve 45 gün sonra <2,00 değer aldım bilmiyorum kafam çok karışıksen gitcekmisin kan vermeye
yok sana sormamışdım senin asla öyle birşey oldgnu düşünmüyorum 45gün geçmiş bir gebelik bile 15günde belli olyor diyolar yani kanamaların olmuş sen bence içini ferah tut ama bu gerizekalı erkekler cok düşüncesiz kocam içinde aynısını söylyorm neymiş kendni biliyormuş kondomu sevmiyormuş onun yüzünden çekdigim şeylere bak ben uyuyamıyorum kendi uyuyor olan kadınlara olyor ama sana dedigim gibi hiç bişeyim yok olsa testlerde cıkardı çokdanBana mı sordunuz benim kan vermeme gerek var mı bilmiyorum ama çok stresliyim ilişki üstüne 3 ay kanama oldu ilişkiden 30 gün ve 45 gün sonra <2,00 değer aldım bilmiyorum kafam çok karışık