• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi?

ozlem386650

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
104
23
13
27
Sabah ilk idrarla awox genelik testi yaptım akşamda birgebeningünlüğü gebelik testi yaptım kurumadan ikinci pembe çizgi çıktı ama ince bir şekilde normalde bugün bat günümdü ama 2 gün geç yumurtlama gördüm ovülasyon testinde. Bu testlerin güvenirliği nedir sizin yorumunuz nedir? 3 gün daha regl olmazsam kan testi vericem

Sabah ilk idrarla awox genelik testi yaptım akşamda birgebeningünlüğü gebelik testi yaptım kurumadan ikinci pembe çizgi çıktı ama ince bir şekilde normalde bugün bat günümdü ama 2 gün geç yumurtlama gördüm ovülasyon testinde. Bu testlerin güvenirliği nedir sizin yorumunuz nedir? 3 gün daha regl olmazsam kan testi vericem
Awox en güvenilir test diyebilirim hafiften çizgi bile varsa vardır çünkü o kuruma bile çıkarmıyor sabah ilk idrarla deneyin bi

Awox en güvenilir test diyebilirim hafiften çizgi bile varsa vardır çünkü o kuruma bile çıkarmıyor sabah ilk idrarla deneyin bi
Teşekkür ederim yarın tekrar deneyeyim Buda bir gebenin günlüğü gebelik testi

Eklentiler

• IMG_2099.webp
    IMG_2099.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 47
Keşke var olsa ama inanın hiç ümidim yok awox da hiçbir şey çıkmadı sadece bu testte çıktı birde regl olcam gibi hissediyorum keşke olmasam hamile olsam ama 😂
Ben awoxta da çıktı sandım regl olacak gibi hissetmek de belirti inşallah vardır sabah ilk idrarla dene bence yada bikac gün sonra tekrar dene

Sabah deneyin awox da çıkarsa değer 25 üzeri demektir eğer yoksa da üzülmeyin belki daha çok yenidir

Back
X