- 6 Aralık 2024
- 40
- 1
- 1
- 17
- Konu Sahibi suna soysal
Merhaba kizlar 10 gundur felna 2 gunde bir test yapiyorum cift cikiyor bugun bir test daha yaptim negatif cikti ama hala adette olmadim neden acaba bilenler varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testinizin markası neydiMerhaba kizlar 10 gundur felna 2 gunde bir test yapiyorum cift cikiyor bugun bir test daha yaptim negatif cikti ama hala adette olmadim neden acaba bilenler varmi
AWOXTestinizin markası neydi
Pozitif olan mı avox atar mısınız
Awox iyi bi marka aslında
Hep awox yapiyorum zaten cift cikiyor az silik ama belli yani bugun yaptim hic cikmadiPozitif olan mı avox atar mısınız
Fotosu var mı pozitif testlerinizinHep awox yapiyorum zaten cift cikiyor az silik ama belli yani bugun yaptim hic cikmadi
telefonda fazla gozukmuyor sanirim ama gercekte daha da belli 4 dkk icinde cikiyodu bu 2. ÇizgiFotosu var mı pozitif testlerinizin
Gayet belli. Negatif çıkanda idrar yapmadan 2 3 saat beklediniz mitelefonda fazla gozukmuyor sanirim ama gercekte daha da belli 4 dkk icinde cikiyodu bu 2. Çizgi
Nasıl yaniGayet belli. Negatif çıkanda idrar yapmadan 2 3 saat beklediniz mi
Negatif çıkan testi diyorum yapmadan önce 2 3 saat beklediniz miNasıl yani
HayırNegatif çıkan testi diyorum yapmadan önce 2 3 saat beklediniz mi
Ondan negatif çıkmış olabilir çünkü idrara beta hcg hormonunun geçmesi için en az 2 3 saat idrara çıkmadan beklemeniz gerekiyor ben hamileyken arka arkaya 2 test yaptım biri negatif biri pozitif çıktı bu sebepten bence siz de hamilesiniz
Kanamam geldi adetimden12 gun gecikmisti randevu bulamamistim sanirim kimyasal gecirdimOndan negatif çıkmış olabilir çünkü idrara beta hcg hormonunun geçmesi için en az 2 3 saat idrara çıkmadan beklemeniz gerekiyor ben hamileyken arka arkaya 2 test yaptım biri negatif biri pozitif çıktı bu sebepten bence siz de hamilesiniz