S sedaB25 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2025 14 1 1 30 25 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sedaB25 #1 Productor gebelik testi aldım eczacı adet gecikmesinden 6 gün önceye kadar sonuç verir dedi acaba içinizde yapan var mı ne kadar güvenilir
Productor gebelik testi aldım eczacı adet gecikmesinden 6 gün önceye kadar sonuç verir dedi acaba içinizde yapan var mı ne kadar güvenilir
catlovefor Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Haziran 2022 678 870 33 25 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sedaB25 #2 sedaB25 .!.: Productor gebelik testi aldım eczacı adet gecikmesinden 6 gün önceye kadar sonuç verir dedi acaba içinizde yapan var mı ne kadar güvenilir Genişletmek için tıkla... Ben bu test ile öğrendim canım. 6 Gün önce yaptığımda aşırı silik bir çizgi vardı. 3 gün kala tekrar yaptım net çıktı. Tamamen sizin erken veya geç yumurtlamanıza göre 6 gün kala çıkadabilir, çıkmayadabilir.
sedaB25 .!.: Productor gebelik testi aldım eczacı adet gecikmesinden 6 gün önceye kadar sonuç verir dedi acaba içinizde yapan var mı ne kadar güvenilir Genişletmek için tıkla... Ben bu test ile öğrendim canım. 6 Gün önce yaptığımda aşırı silik bir çizgi vardı. 3 gün kala tekrar yaptım net çıktı. Tamamen sizin erken veya geç yumurtlamanıza göre 6 gün kala çıkadabilir, çıkmayadabilir.