Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben regliye 5 gün kala çok silik ile öğrendimMerhabalar herkese. Adet tarihinden önce en erken ne zaman gebelik testi yapılmaya başlanmalı? Pozitifi en erken ne zaman görürüz
İlk gebeliğimde erken hamilelik testiyle adetten 3 gün önce öğrenmiştim şimdi adetim 2 gün gecikti öyle test yapmıştım. Hayal kırıklığına uğramamak adına biraz bekleyin derimMerhabalar herkese. Adet tarihinden önce en erken ne zaman gebelik testi yapılmaya başlanmalı? Pozitifi en erken ne zaman görürüz
Hangi markaydı acabaİlk gebeliğimde erken hamilelik testiyle adetten 3 gün önce öğrenmiştim şimdi adetim 2 gün gecikti öyle test yapmıştım. Hayal kırıklığına uğramamak adına biraz bekleyin derim
Artimed değildi ikisi de tam hatırlamıyorum ilk idrarla yapmıştım ilkini silik çıktı diğerini öğleden sonra yaptım adetim geçtiği için kıpkırmızı çıktıPeki hangi markayı kullanmıştın
Hangi markaydı acaba
Benimde bu şekilde çıktı ama 5 günüm var dahaBen regliye 5 gün kala çok silik ile öğrendim
Regle yakın bi daha test yap istersen, regl günü de geçerseBenimde bu şekilde çıktı ama 5 günüm var daha
Yarın kadın doğuma cikicam kaşık agirm var sanki iğne batıp çıkıyor gbiRegle yakın bi daha test yap istersen, regl günü de geçerse![]()
Sdnuç neYarın kadın doğuma cikicam kaşık agirm var sanki iğne batıp çıkıyor gbi
3 tane test yaptım hepsinde var ama bnde yok kan testi <1.20Sdnuç ne
Hangi marka bitanesi yalancı pozitif gösteriyor ztn bende de öyle oldu kaşık batmaların için ne dedi benimde varda3 tane test yaptım hepsinde var ama bnde yok kan testi <1.20
Canim acilde kan aldırdım zorla aldı zaten. Kadın dogumcu sinir etti beni muayene bile etmedi biri artimed biride nimo diye bı testHangi marka bitanesi yalancı pozitif gösteriyor ztn bende de öyle oldu kaşık batmaların için ne dedi benimde var