- 30 Ekim 2024
- 16
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi Butterfly_34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetÇizgi 5 dakika içerisinde mi çıktı
Testiniz çok silik kese çıkmaz bugün isterseniz acile gidip kan verip betaya baktırın üzmekte istemem test yanlış sonuçta vermiş olabilir en güzeli kan vermeniz adetiniz geciktimi erken gebelikte var ama kaset testte yok çizgisizce hamile miyim ya kadın doğuma gidip kese var mı diye baktırayım mı
Şöyle anlatayım ben 14 Ocak‘ta 1 test yaptım bundan daha da silik çıktı yani hiç yok denilecek kadar kan verdim ve negatifti ve bugün 11 Şubat o dan itibaren tam üç hafta geçti yani hala adet olmadım ve test yaptım bugün de yine böyle silik çıktı kasette yani bu bir öncekine göre daha belirgin açıkçası zaten ben de çok umutlanmıyorum üzülmek istemiyorum o yüzdenTestiniz çok silik kese çıkmaz bugün isterseniz acile gidip kan verip betaya baktırın üzmekte istemem test yanlış sonuçta vermiş olabilir en güzeli kan vermeniz adetiniz geciktimi erken gebelikte var ama kaset testte yok çizgi
isterseniz bi gidip kan verin daha net olur en güzeli o olur içinizde rahat eder ben şu testleri hiç tam anlamıyorum kimi çok yalancı pozitif çıkarıyor artimede marka sanırım bu testteŞöyle anlatayım ben 14 Ocak‘ta 1 test yaptım bundan daha da silik çıktı yani hiç yok denilecek kadar kan verdim ve negatifti ve bugün 11 Şubat o dan itibaren tam üç hafta geçti yani hala adet olmadım ve test yaptım bugün de yine böyle silik çıktı kasette yani bu bir öncekine göre daha belirgin açıkçası zaten ben de çok umutlanmıyorum üzülmek istemiyorum o yüzden
Evetisterseniz bi gidip kan verin daha net olur en güzeli o olur içinizde rahat eder ben şu testleri hiç tam anlamıyorum kimi çok yalancı pozitif çıkarıyor artimede marka sanırım bu testte
Başka testiniz var yarın tekrar sabah ilk idrarda yapın yine pozitif çıkarsa acile gidip bi kan verin daha sağlıklı olur artimed marka testten şikayetçi olan çok var
Üstteki testte bariz var yaa
Umarım yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vericemÜstteki testte bariz var yaaama alttakinde göremedim. Bende geneliğimi böyle çok silik çizgi ile öğrendim hemen kan verdim pozitif çıktı o yüzden sizde bir kan verin sabah erkenden umarım gebesinizdir
![]()
Üsteki ovalasyon testi degilmi
Hayır erken gebelik testiÜsteki ovalasyon testi degilmi
Bence kan ver orda belli olurHayır erken gebelik testi
Yarın kan vermeye gidiyorumBence kan ver orda belli olur
Rabbim inş tez zamanda istedigini verilDua edin güzel haber alıyim![]()
AminnRabbim inş tez zamanda istedigini veril![]()
Sonucunuz ne oldu