Gebelik testi

Ben 42 yaşındayım. Sanırım şansımızı arttırmak için direkt 2 tane transfer etti doktorumuz. Siz nerede tedavi gördünüz?

Tebrik ederim bu arada. Umarım sağlıkla, güzelliklerle gelir bebişiniz
evet öyle olmuştur o zaman ben de 35yaşındayım iki hakkınız var dedi ben tek istedim Kayseri Memorialde tedavi gördüm siz peki çok teşekkürler darısı sizlere inşallah

evet öyle olmuştur o zaman ben de 35yaşındayım iki hakkınız var dedi ben tek istedim Kayseri Memorialde tedavi gördüm siz peki çok teşekkürler darısı sizlere inşallah
Ben İzmir’liyim önce İzmir’de denedim. Maalesef ilk denememizde hiç gebelik olmadı, ikincisinde kimyasal gebelik yaşadım.
Şimdi İstanbul Bahçeci’ye gidiyoruz.

Ben İzmir’liyim önce İzmir’de denedim. Maalesef ilk denememizde hiç gebelik olmadı, ikincisinde kimyasal gebelik yaşadım.
Şimdi İstanbul Bahçeci’ye gidiyoruz.
Bahçeciyi çok duydum burda başarılıymış bizde de olmayınca aşılama filan düşünmeden direkt tüp bebek dedik yaşım geçmeden artık Kayseri ve doktorum da çok başarılı çok şükür şansım oldu

Çok sevindim sizin adınıza. Çok yorucu bir süreç umarım ikimiz için de güzelliklerle biter

Ben de kayseri memorialda tedavi oldum.43 yaşındayım.2 embriyo transfer edildi.3.gun taze embriyo transferi.9.gun 9.91 bugun de 15.67 beta hcg .bakalim artacak mı hayirlisi

Bugün 8. günüm sabah ilk idrarımla test yaptım, dünden daha koyu çizgi çıktı bu da böyle bir deneyim olarak burada dursun, belki birilerinin işine yarar..

Herkese destekleri için teşekkür ederim

Ben de kayseri memorialda tedavi oldum.43 yaşındayım.2 embriyo transfer edildi.3.gun taze embriyo transferi.9.gun 9.91 bugun de 15.67 beta hcg .bakalim

Ben de kayseri memorialda tedavi oldum.43 yaşındayım.2 embriyo transfer edildi.3.gun taze embriyo transferi.9.gun 9.91 bugun de 15.67 beta hcg .bakalim artacak mı hayirlisi
Umarım yükselir. Bizi de haberdar edin. Benim bugün 8. günüm. Test günüm 30u, sanırım kan tahlili için 30 ünü bekleyeceğim

Benimkiler de böyleydi hep belki 20 tane test yaptım hiçbirinde koyulaşma olmuyordu hatta dedim kesin kimyasal gebeliktir inat ettim kan vermeye de gitmedim takı günü gelene kadar çok şükür sayılı günlerimiz kaldı ve ben geçen gün anı olarak kalmasını çok istediğim için bı tane test aldım yaptım halen silik sen kalbini ferah tut Rabbimin izniyle bebiş seninle hiç stres olma hayırlı olsun bu arada

2 gunde 1 kan vererek artisa bakabilirsiniz daha saglikli sonuc olur
Belki yarın giderim kan vermeye
benimde aynı sıkıntı
kan verdim dayanamadım 135 çıktı değerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…