Kan verseniz?Eki Görüntüle 3542625 Dünden beri yaptığım testler
Kan için çok erken değil mi bilemedim kiKan verseniz?
Bende transferimin 6.cı günü idrarda öğrendim aynı gün kan verdim çıktı canım bence kan testi yaptırKan için çok erken değil mi bilemedim ki
Değerin kaç çıkmıştı canım bide idrar testin benimkiler gibi miydi yoksa daha mu belirginBende transferimin 6.cı günü idrarda öğrendim aynı gün kan verdim çıktı canım bence kan testi yaptır
Biraz daha silikti benim ki canım değerim 55çıktıDeğerin kaç çıkmıştı canım bide idrar testin benimkiler gibi miydi yoksa daha mu belirgin
2 gunde 1 kan vererek artisa bakabilirsiniz daha saglikli sonuc olurKan için çok erken değil mi bilemedim ki
Hmmm anladım canım çok teşekkür ederim rahatladımBiraz daha silikti benim ki canım değerim 55çıktı
Ben de aynı dediğiniz gibi 5.gün embriyosuydu transfer dahil 8.9.10.gün erken gebelik testi yaptım son yaptığım hepsinden silikti o gün kan günümdü verdim 88çıktı iki gün sonra 238 6gün sonra 3binlerdeydi yani bunu kafanıza takmayın lütfen güzel sonuçlar alın inşallahMerhaba herkese,
Ben de 18 Ocak’ta 5.gün embriyosu transferi oldum. Dün sabah (6.günümde) erken gebelik testi aldım ve sonuç hemen pozitif çıktı. Bu sabah (7.günüm) tekrar yaptım dünden daha silik bir çizgi çıktı, günün ilerleyen saatlerinde tekrarladım daha da silikti.
Bir yandan da üşüttüğüm için bütün gece ve sabah uyandığımda çok su içtim, eşim o yüzden silik çıkıyordur diyor.
Bu şekilde testi daha koyundan daha siliğe dönüp sonra tekrar koyulaşan var mı?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ah gerçenten mi?Ben de aynı dediğiniz gibi 5.gün embriyosuydu transfer dahil 8.9.10.gün erken gebelik testi yaptım son yaptığım hepsinden silikti o gün kan günümdü verdim 88çıktı iki gün sonra 238 6gün sonra 3binlerdeydi yani bunu kafanıza takmayın lütfen güzel sonuçlar alın inşallah
1 tane 5. Gün embriyosu muMerhaba herkese,
Ben de 18 Ocak’ta 5.gün embriyosu transferi oldum. Dün sabah (6.günümde) erken gebelik testi aldım ve sonuç hemen pozitif çıktı. Bu sabah (7.günüm) tekrar yaptım dünden daha silik bir çizgi çıktı, günün ilerleyen saatlerinde tekrarladım daha da silikti.
Bir yandan da üşüttüğüm için bütün gece ve sabah uyandığımda çok su içtim, eşim o yüzden silik çıkıyordur diyor.
Bu şekilde testi daha koyundan daha siliğe dönüp sonra tekrar koyulaşan var mı?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
1 donmuş 6.gün ve 1 taze 5. gün embriyosu transfer oldum. İkisi de 4AA1 tane 5. Gün embriyosu mu
Rica ederim içiniz rahat olsun inşallah bebeğiniz sizinledirAh gerçenten mi?çok sevindim, çok teşekkür ederim paylaştığınız için
Bu arada bana da bir tane transfer yapıldı 4Aa ydı iki transfer hakkım vardı fakat tek istedim çok şükür tuttu1 donmuş 6.gün ve 1 taze 5. gün embriyosu transfer oldum. İkisi de 4AA
Çok teşekkür ederimRica ederim içiniz rahat olsun inşallah bebeğiniz sizinledir
Henüz 8hafta 4günlük umarım sağ olunÇ
Çok teşekkür ederimUmarım siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız yada almışsınızdır.
Ben 42 yaşındayım. Sanırım şansımızı arttırmak için direkt 2 tane transfer etti doktorumuz. Siz nerede tedavi gördünüz?Bu arada bana da bir tane transfer yapıldı 4Aa ydı iki transfer hakkım vardı fakat tek istedim çok şükür tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?