- 5 Ağustos 2024
- 292
- 41
- 13
- 26
- Konu Sahibi asmalikonak
Kızlar oncomed markada kuruma çizgisi gören varmi yani güvenilir bir markamı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bugün yaptım pozitif çıktı ama Prodoctor negatif çıktı bilemedimKızlar oncomed markada kuruma çizgisi gören varmi yani güvenilir bir markamı
Bende bugün yaptım Oncomed bu ama prodoctor negatif çoktı o yüzden sevinemedim çok sizinki nasıl çıktıKızlar oncomed markada kuruma çizgisi gören varmi yani güvenilir bir markamı
Pozitif aslında benim çok silik çok zor belli oluyorBen de bugün yaptım pozitif çıktı ama Prodoctor negatif çıktı bilemedim
Bende bugün yaptım Oncomed bu ama prodoctor negatif çoktı o yüzden sevinemedim çok sizinki nasıl çıktı
Reglinjz geciktimiBen de bugün yaptım pozitif çıktı ama Prodoctor negatif çıktı bilemedim
Bende bugün yaptım Oncomed bu ama prodoctor negatif çoktı o yüzden sevinemedim çok sizinki nasıl çıktı
Canım bu test bozuk başka test yap senBen de bugün yaptım pozitif çıktı ama Prodoctor negatif çıktı bilemedim
Yok daha 3 gün varReglinjz geciktimi
Dimi ya babada öyle geldiCanım bu test bozuk başka test yap sen
Benimde 5 gün varYok daha 3 gün var
Bide hemen çıktıysa vardır ama prodoctor da iyi testlerden biri onda niyr çıkmadı bide şey testlerin birini sivi almadan birini de çok sıvı alipta yapqrsan o bilr etkiler sonucu veya birini sabah yapıp birini gün jcindemi yaptın bunlar da önemli etkiliyor testleriDimi ya babada öyle geldi
Dimi ya babada öyle geldi
2 dk içinde olduBide hemen çıktıysa vardır ama prodoctor da iyi testlerden biri onda niyr çıkmadı bide şey testlerin birini sivi almadan birini de çok sıvı alipta yapqrsan o bilr etkiler sonucu veya birini sabah yapıp birini gün jcindemi yaptın bunlar da önemli etkiliyor testleri