Z zeyyoo Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2024 573 234 18 25 1 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyyoo #1 Adetime 4 gün varken kan vermem gerekiyordu bta hcg de baktırayım dedım negatıf cikti suan adetım 4 gün gecikti hamile olma ihtimalim varmı sizce ?
Adetime 4 gün varken kan vermem gerekiyordu bta hcg de baktırayım dedım negatıf cikti suan adetım 4 gün gecikti hamile olma ihtimalim varmı sizce ?
G GmzKy77 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 608 125 18 24 Perşembe 10:50 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyyoo #2 zeyyoo .!.: Adetime 4 gün varken kan vermem gerekiyordu bta hcg de baktırayım dedım negatıf cikti suan adetım 4 gün gecikti hamile olma ihtimalim varmı sizce ? Genişletmek için tıkla... Tekrar kan ver bence bilemezsin böyle beta birden yükselen bişey
zeyyoo .!.: Adetime 4 gün varken kan vermem gerekiyordu bta hcg de baktırayım dedım negatıf cikti suan adetım 4 gün gecikti hamile olma ihtimalim varmı sizce ? Genişletmek için tıkla... Tekrar kan ver bence bilemezsin böyle beta birden yükselen bişey
Z zeyyoo Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2024 573 234 18 25 Perşembe 12:46 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyyoo #3 GmzKy77 .!.: Tekrar kan ver bence bilemezsin böyle beta birden yükselen bişey Genişletmek için tıkla... Elimde hızlı gebelik testi vardı dun aksam onu yaptım cıkmadı
GmzKy77 .!.: Tekrar kan ver bence bilemezsin böyle beta birden yükselen bişey Genişletmek için tıkla... Elimde hızlı gebelik testi vardı dun aksam onu yaptım cıkmadı
G GmzKy77 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 608 125 18 24 Perşembe 12:59 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyyoo #4 zeyyoo .!.: Elimde hızlı gebelik testi vardı dun aksam onu yaptım cıkmadı Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testinde çıkmadıysa Muhtemelen yoktur ilk idrarınla yapsan sabah daha iyi olurdu
zeyyoo .!.: Elimde hızlı gebelik testi vardı dun aksam onu yaptım cıkmadı Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testinde çıkmadıysa Muhtemelen yoktur ilk idrarınla yapsan sabah daha iyi olurdu