Gebelik testi

Kızlar bu yolda bana yoldaşlık ettiniz hepinize teşekkür ederim Allahim en kısa sürede sizlere de nasip etsin bundan sonrası Rabbım hayırlı kılsın 528 beta
Aaa inanmıyorum şimdi gördüm bu mesajını hayırlı olsun allah sağlıklı bir bebiş be sağlıklı bir gebelik versin ebrum

Allahim en güzellerini sana nasip etsin canım benim biliyorum çok zor bir süreç bu yaşamayan bilemez
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın :) sizi sessiz sessiz takip edenlerdenim benimde dün reglime 9 gün vardı yapsam da çıkmayacağını bildiğim halde gittim yaptım çünkü sabırsız bir insanım ve tabi ki sonuç aynı hüsran siz umut oldunuz bana 4 gün kala bile çoook silik görüp sonradan koyulaşmış bende beklemeliyim sanırım di mi

Tabikide bekleyin nefes aldıkça umut hep var ben 15inden başladım bu testleri yapmaya 16 si kan verdim 0.2 çıktı aslında umutsuzdum fakat belki bugüne kadar 20 tane test yaptım hepsinde silik gördüm ayın 18inden sonra çift çizgi görmeye başladım ve en net bugün gördüm yani demem oki umudunu kaybetme ve Allahtan hayırlı olanı iste o bizim için en doğru zamanı bilen sanki pozitifi gördüm bittimi bakalım kalp atışı vesaire vesaire Allahim en güzellerini sizlere nasip etsin ama mütalaa doktor kontrolünde olunmalı bizim gibi 1 2 sene olmayanlar öyle bir doktora denk geldimki yani bu doktor bursada gelip onunla sürece başlayın ben misafir ederim sizi emin olun bilmiyorum nasip yeni yıl hediyesi oldu Hamdolsun

Hadi hayırlı olsun betanda çok güzel belirtilerin neydi acaba
İnanır mısın hiç belirtim yok hatta ben pek göğsüme bakan insan değilim eşime soruyorum bi farklılık var mı diye o derece hiç bir belirtim yok şuan hiç bir iş yapmıyorum sadece uzanıyorum

İnanır mısın hiç belirtim yok hatta ben pek göğsüme bakan insan değilim eşime soruyorum bi farklılık var mı diye o derece hiç bir belirtim yok şuan hiç bir iş yapmıyorum sadece uzanıyorum
İlk zamanlar çok dikkat et keseyi gör kalp atışını duy sonra rahatlarsın inşallah

Ne kadar iyi bir insansınız Allah razı olsun daha 4 gün önce bursadaydım araba aldık doktora da 10 gün önce gittim yumurtalıklarıma baktı her şey yolunda sadece hafif polikistik görüyorum dedi combinol ilaç verdi adet düzenleyici folik asit vitamin vs bakalım daha 8 gün var işe yarayacak mı göreceğiz :)

Inomax verseydi keşke polikistik için ben hala kullanıyorum kesmedi

Umarım olmassa benim doktoruma gidin gerçekten

Inomax verseydi keşke polikistik için ben hala kullanıyorum kesmedi
Bilmiyorum ki combinol verdi temiz içerikliymiş araştırdığım kadarıyla bazı arkadaşlar da kullanıp 3 ay sonra hamile kalan veya aynı ay hamile kalan olmuş tabi bunlar herkeste olacak diye bir kaide yok ama insan inanmak istiyor işte :) bu arada sizin yaş kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…