Üstte ki days doctor çok kötü yorumlar okudum artimed verdi eczacı almadım onunla ilgili yorumları gördüm diye bu da aynıymış meğerİkisinde de görünüyor alttaki silik dursada :) hayırlı olsun inşallah kanda da güzel haber alırsınız
Bence gebelik var. Gecıkmeniz de olmuş farklı markalarda da varKızlar gebelik testine bakar mısınız testler bana hiç güven vermiyor ama dün değil evvelsi gün kaset test negatif çıktı 5 gün önce kan testi negatif ti adet gecikmesi 2. Gündeyim iki tane erken gebelik yaptım sonuçlar böyle sizde yorumlar mısınız üstte days doctor alttaki nimo diye bi marka
Adetin 2 gün gecikmiş kan testi versene canım varsa çıkar benceKızlar gebelik testine bakar mısınız testler bana hiç güven vermiyor ama dün değil evvelsi gün kaset test negatif çıktı 5 gün önce kan testi negatif ti adet gecikmesi 2. Gündeyim iki tane erken gebelik yaptım sonuçlar böyle sizde yorumlar mısınız üstte days doctor alttaki nimo diye bi marka
Evet bende çok okudumÜstte ki days doctor çok kötü yorumlar okudum artimed verdi eczacı almadım onunla ilgili yorumları gördüm diye bu da aynıymış meğer
İkinci 5 dk içinde çıkmadı bıraktım 15 dk sonra gittim baktım gördüm o yüzden emin olamadımEvet bende çok okudumama farklı marka da da silik var kan tahlili verin bence 2 gü
Şuan bende emin olamadım,süresi geçince kuruma çizgisi yapanlar oluyormuşİkinci 5 dk içinde çıkmadı bıraktım 15 dk sonra gittim baktım gördüm o yüzden emin olamadım
Merhaba sonucunuz ne oldu bende Nimo marka yaptım silik çizgi çıktı hemenİkinci 5 dk içinde çıkmadı bıraktım 15 dk sonra gittim baktım gördüm o yüzden emin olamadım
Negatif ti maalesef İkiside yalancı pozitif verdiMerhaba sonucunuz ne oldu bende Nimo marka yaptım silik çizgi çıktı hemen