Doğru olan her zaman kan sonucudur.. maalesef negatif çıkmışKan verdim bende .0.27 çıktı beta hgc aca hamilelik varmı teste beyaz cızgı çıktı ikinci
5 ve üstü değer pozitif olıyor0.27 bta hgcde mi çünkü Mide bulantım halsizlik uyku Gözlerim hiçbir şekilde açamıyorum
Ya ne olur acık konuşun anlamıyorum varmı yok hamile miyim değilmiyim5 ve üstü değer pozitif olıyor
DeğilsinYa ne olur acık konuşun anlamıyorum varmı yok hamile miyim değilmiyim
Kan vermelisinKızlar idrar testim poztif cikti.. bi daha yaptim bi saat sonra negatif çıktı. Ne yapmaliyim. Adetim 5 gun gecikti
Pazartesi vereyim teşekkürlerKan vermelisin
Sizinki kuruma çizgisine benziyor bendede çıkmıştı hamile değildim yanıltıcı bi çizgi siz tekrar deneyin testi olur muKan verdim bende .0.27 çıktı beta hgc aca hamilelik varmı teste beyaz cızgı çıktı ikinci
Hanilesiniz hayırlı olsun güzel ilerlesin sağlıcakla kucağınıza almak da nasip olsun inşallah darısı bana ve isteyen herkeseReglime 3 gun var sizce gebelik var mı
2.88 değil bence 5.88 olmasınkizlar bende dün akşam test verdim doktora gösteremeden hastaneden ayrılmak zorunda kaldım. 2.88 çıktı sonuç adetime 6 gün var benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu icinizde ? sonucu yükledim
Bende dün kan verdim dr gösteremedim adetime 6 gün var sizce ben hamilemiyim fotoğraf yükledimDoğru olan her zaman kan sonucudur.. maalesef negatif çıkmış
5.88 ise zaten pozitifkizlar bende dün akşam test verdim doktora gösteremeden hastaneden ayrılmak zorunda kaldım. 2.88 çıktı sonuç adetime 6 gün var benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu icinizde ? sonucu yükledim
pardon yanlış yazmışım başkasının kan sonucunu okurken kafam orda kalmis2.88 değil bence 5.88 olmasın
Pozitif bence sizinki 5.88 ile barajı geçmişsinizpardon yanlış yazmışım başkasının kan sonucunu okurken kafam orda kalmis