Gebelik testi

anonimmee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2024
22
4
22
Kızlar çok silik çizgi var gibi gebelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_6570.jpeg
    51,8 KB · Görüntüleme: 184
Test markası umarım artı Med oncomed vs değildir. Geçen ay bende de böyle çıktı hamile değilmişim. İnşallah sen hamilesindir canım.

Benim testime de bakabilir misiniz lütfen ben mi yanlış görüyorum yoksa t çizgisinin olduğu yerde çizgi mi var

Eklentiler

• IMG_6879.jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 95
Sizde de var cok ince bir cizgi cok erken oldugu icindir belki benim belirtilerimi de 1o gun onceden hissetmeye baslamistim bi kac gun sonra tekrar edin ya da kan verin isterseniz
Belirtileriniz neydi. Benim göğüslerim çok acıyor ve kasığımda ara ara kendini belli eden bi ağrı veya gülerken bi batma oluyor. Bide çok gazım var anlamıyorum garip yani

Perşembe günü normalde hastaneye gidip rahim filmi çektirecektim ama öncesinde kesinlikle kan vermem gerekecek dua edin istediğim gibi sonuç alayım
Allah herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insaAllah hepimize
Belirtileriniz neydi. Benim göğüslerim çok acıyor ve kasığımda ara ara kendini belli eden bi ağrı veya gülerken bi batma oluyor. Bide çok gazım var anlamıyorum garip yani

Bende on gun oncesinden goguslerim uclari kasiniyor ve cikikti, asiri uyku yorgunluk, asiri gaz bel sirt ve bacaklarda agri, gozlerim matlasip kirpiklerim karismisti, adet agrisi gibi agrilar oluyordu, cok su icmeme rağmen koyu renkli ve agir kokulu idrar, geceleri mide bulantisi sigara ve yumurta kokusundan tiksinme bi de bu ay biseyler oluyor hissi vardi adet gunu de sag kasikdan diz ustume dogru bi sanci bi sizlama oldu aksam test alip yaptim cift cizgi çıkmıştı biraz silikdi sadece o sekilde ogrendim ama 8 haftalikken kalbi durdu 5 temmuzda kurtaj oldum

Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda daha sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana

On gün öncesi hangi belirtileriniz vardı acaba bende hafif kaşık ağrısı ve mide bulantısı var biraz da halsizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…