Merhaba olabilir de olmayabilirde 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte tekrar kan verinKızlar benim beta hcg hep 2 çıkardk adete 5 gün kala verdim 2.70 çıktı yükselme şansı varmı ? Öyle olup betası yükselen oldumu
İlk defa bu değerle karşılaşınca kafam karıştı biMerhaba olabilir de olmayabilirde 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte tekrar kan verin
Adet gününüze 5 gün kala erken vermişsiniz o yüzden :)İlk defa bu değerle karşılaşınca kafam karıştı bi
Bu ay nedense çok sabırsızlandım :) böyle erken veripte pozitif görende var o yüzden inşallah yükselir dualarınızı eksik etmeyinAdet gününüze 5 gün kala erken vermişsiniz o yüzden :)
Tabi ki yükselen var ama önümüzde ki 2 gün stres yapacaksınız :) o yüzden dedim erken vermişsiniz diye . Erken verince beta düşük çıkıyor 0.20 ile öğrenip sonra yükselen bile var :)Bu ay nedense çok sabırsızlandım :) böyle erken veripte pozitif görende var o yüzden inşallah yükselir dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun :)Tabi ki yükselen var ama önümüzde ki 2 gün stres yapacaksınız :) o yüzden dedim erken vermişsiniz diye . Erken verince beta düşük çıkıyor 0.20 ile öğrenip sonra yükselen bile var :)
İnşallah yükselecek Allah’ın izniyle :) güzel haberlerinizi bekliyorum
Tekrar kan verdinizmiKızlar benim beta hcg hep 2 çıkardk adete 5 gün kala verdim 2.70 çıktı yükselme şansı varmı ? Öyle olup betası yükselen oldumu
Yok veremedim test yaptım 4 5 saat sonra hayalet çizgi çıktıTekrar kan verdinizmi
yok canım o değerle hem hamile değilsin hem bu cubuk 4/5 saat sonra bu seklde ckmıs bariz kuruma çizgisi belli oluyorYok veremedim test yaptım 4 5 saat sonra hayalet çizgi çıktıEki Görüntüle 3448930
Testin markası laboquikmi o marka bende hiç kuruma çizgisi çıkartmadı hatta bilerek günlerce testi bekletiyordum kuruma cikartacakmi diye bence tekrardan kan ver emin olmak icinYok veremedim test yaptım 4 5 saat sonra hayalet çizgi çıktıEki Görüntüle 3448930
Evet canım o marka bende de ilk kuruma çıktı daha önce çıkmazdıTestin markası laboquikmi o marka bende hiç kuruma çizgisi çıkartmadı hatta bilerek günlerce testi bekletiyordum kuruma cikartacakmi diye bence tekrardan kan ver emin olmak icin
Adetime 2 gün kaldı zaten büyük ihtimal dediğiniz gibi ama insan umut ediyor yinede :)yok canım o değerle hem hamile değilsin hem bu cubuk 4/5 saat sonra bu seklde ckmıs bariz kuruma çizgisi belli oluyor