Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence hamilelik var adetiniz, gecikti miArkadaşlar ben en son 14 Şubat'ta adet oldum bugün test yaptım 15 20 dakika sonra böyle çıktı sizce hamile miyimEki Görüntüle 3228293
Gecikti en son 14 Şubat'ta oldum bidaha olmadımbence hamilelik var adetiniz, gecikti mi
kan verin belaya bakılsın hayırlısı olsunGecikti en son 14 Şubat'ta oldum bidaha olmadım
betayakan verin belaya bakılsın hayırlısı olsun
Daha erken biraz daha bekliyeyim dedim ondan sonra vereyim dedimbetaya
Kan için bira daha beklesem daha kesin sonuç alırım diye düşündüm ama böyle cikincada heyecanlandimÇok yüksek ihtimalle hamilesinizama kan verip öğrenmek en garantisi
Çok yüksek ihtimalle hamilesinizama kan verip öğrenmek en garantisi
Beta hcg ilk önce kana düşüyor sonra testlerde görünüyor. Kan verin netleştirinKan için bira daha beklesem daha kesin sonuç alırım diye düşündüm ama böyle cikincada heyecanlandim![]()
Veririm o zaman artık kanBeta hcg ilk önce kana düşüyor sonra testlerde görünüyor. Kan verin netleştirin
İnşallah sizinde hayırlı haberlerinizi alırızBende 2 oldu test yapıyorum 5 gün arayla aşırı silik çıkıyor