Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım,yarın inşallah gideceğimmaşallah canım çok net belli yani hayırlısı olsun keseyi hemen göremesen bile git kontrole
Teşekkür ederim, inşallah canımHamilesiniz , evet.
Çok çok belli çizgiler
Doktora geldim ultrasonda görünmedi,kan verdim bakalım. 5 dk bekledim anında çıkmadı.Bence hamilesin hayırlı olsun şimdiden :) test sonucun ne kadar sürede çıktı hemen belirdimi çizgi
Teşekkür ederim,rabbim isteyen herkese versin inşallahBence hamilesin hayırlı olsun şimdiden :) test sonucun ne kadar sürede çıktı hemen belirdimi çizgi
Kan sonucunuzu da yazın :)Teşekkür ederim, inşallah canım
İnşallah yazacağım,sabah 10 verdim sağlık ocağı e nabıza düşürmüyormuş sonucu,mecbur pazartesini bekleyecez melis sonuç diye bi kağıt verdi girdim kayıt bulunamadı diyo hep. İnşallah hafta sonu çıkar daKan sonucunuzu da yazın :)
Teşekkür ederimMaşallah
Kuruma çizgisi değil bu arada hemen çıktı ve burda net değil pembe çizgiMerhaba arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bata 3 günüm var belirtilerim vardı baya bu ayda yumurtlama günlerini değerlendirdik testim böyle çıktı hatta normalde daha net kamerada biraz silik sizde kan vermelimiyim yoksa bekliyim mi biraz daha
Hayırlısı olsun çok güzel bir değer, inşallah düzenli bir artış olur onu takip ettirebilirlerKan sonucum çıktı. Beta hcg 209 çıktı. Pazartesi gidecem doktora. 209 ne oluyor acaba?
Çok teşekkür ederim dün akşam yaptığım teste vardı ama çok çok zor gözüküyordu sadece ben görüyordum hatta bugün sabah tekrarlamak istedim varsa bile koyulaşmış mı diye bu daha netti yani çıplak gözle net gözüküyor bakalım çok heyecanlıyım hayırlısı olsun inşallahBenimde böyle silik çıkmıştı, büyük ihtimal gebesiniz ama çok yeni, en fazla 20 filan çıkar beta bu çizgi ile. Hayırlsı olsun
Süper çok sevindim hayırlısı olsun tekrardanÇok teşekkür ederim dün akşam yaptığım teste vardı ama çok çok zor gözüküyordu sadece ben görüyordum hatta bugün sabah tekrarlamak istedim varsa bile koyulaşmış mı diye bu daha netti yani çıplak gözle net gözüküyor bakalım çok heyecanlıyım hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim,yarın yine kan vereceğim inşallah yükselmiştir.Hayırlısı olsun çok güzel bir değer, inşallah düzenli bir artış olur onu takip ettirebilirler