- 10 Aralık 2018
- 29
- 5
- 27
- Konu Sahibi Seheerr125
Arkadaşlar ilişkiye gireli 5 gün oldu bugün adetimin 3 günü test yaptım silik çıktı acaba üstüne görme mi oluyorum yoksa test mı bozuk? Resim yükleyemiyorum ama gri silik çizgi diye tabir edebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile değilsiniz olsanı bile 5gün sonra bunu gösterecek bir test yok daha
Bence evet oğlumda böyle olmuştu sabah tekrar yaptığımda daha da belirgindi ama yine de pazartesi günü kan verin
hamıle oldugun bellı de kan ver bence :) kıl gıbı cızgı sorulmasına alıskın olunca bu baya baya + :))Eki Görüntüle 3090464 sizce hamilelik var mı ya bata 2-3 gün var daha
yok bhcg baktırcam dersın dırek :) test yaptım pozıtıf cıktı dıyıp gıdıyordum ben :) asm ye :) kadın doguma kan sonucunla gıdersın :)Yaa inşallah kan değerleri güzel çıkar o zaman yarın bi gideyim artıkk regl günüm geçmedi ama doktor neden geldin erkenden der mi
Haklıymışsiniz değilmişim hayırlısı olsun inşallahHamile değilsiniz olsanı bile 5gün sonra bunu gösterecek bir test yok daha
Direkt kadın doğuma mı gitsem dedim de gitmiyim o zamanyok bhcg baktırcam dersın dırek :) test yaptım pozıtıf cıktı dıyıp gıdıyordum ben :) asm ye :) kadın doguma kan sonucunla gıdersın :)
Sağlık ocağına gidebilirsin sabah 10 kadar en fazla alıyorlar kanıDirekt kadın doğuma mı gitsem dedim de gitmiyim o zaman
Sonucu göstermek gerekir mi doktoraSağlık ocağına gidebilirsin sabah 10 kadar en fazla alıyorlar kanı
ben hep kadın doguma tasındım tasındım bu hamılelıgımde drek kan tahlılı falan ne varsa hemogram hepsını asm den elıme alıp oyle gıttım ozele :)) ihihih. sonuclarına bakıcak ılla artısı degerlendırcek.Direkt kadın doğuma mı gitsem dedim de gitmiyim o zaman
Yok kendin de bakabilirsinSonucu göstermek gerekir mi doktora
Gidebildin mi doktorunaSonucu göstermek gerekir mi doktora
Kan verdin Mi