- 16 Şubat 2022
- 13
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi peri776363
-
Sat ne zaman ? Teste göre hamilelik var gibi duruyorReal’sen 10 gün sonra testte çıkan silik çizgi hamilelik var mıdır
Var gözüküyor canım en yakın zamanda kan vermelisinReal’sen 10 gün sonra testte çıkan silik çizgi hamilelik var mıdır
Birde belirtilerin nelerdi. Regl gecikmesi mi yasadın 10 gün. Baska belirtin var mıydıSat ne zaman ? Teste göre hamilelik var gibi duruyor
Yanlış yazdın galiba banaBirde belirtilerin nelerdi. Regl gecikmesi mi yasadın 10 gün. Baska belirtin var mıydı
Aynen kusura bakma yanlıs yazmıs ım canımYanlış yazdın galiba bana
Canım silik çıkmış evet hamilesin ama inşallah güzel ilerler yarın hemen kan ver doktora çık inşallah beta sıkıntısız çıkar1 2gibi yaptım iki test yaptım ikincisi de silik çıktı
Belirtim yok gibi gecikince yaptım istiyorduk fakat silik olması hevesimizi kırdı
Yok kırılmasın hevesiniz kan verirsen netleşir geç döllenme dir. Olumlu düşün1 2gibi yaptım iki test yaptım ikincisi de silik çıktı
Belirtim yok gibi gecikince yaptım istiyorduk fakat silik olması hevesimizi kırdı
Acilde kan versem olur mu acaba sıra bulamadım doktora teşekkür ederimCanım silik çıkmış evet hamilesin ama inşallah güzel ilerler yarın hemen kan ver doktora çık inşallah beta sıkıntısız çıkar
Yok kırılmasın hevesiniz kan
umarım öyledir çok teşekkürlerYok kırılmasın hevesiniz kan verirsen netleşir geç döllenme dir. Olumlu düşün
Oluyor ama betanın değerinin normal olup olmadığını doktora göstermen lazımAcilde kan versem olur mu acaba sıra bulamadım doktora teşekkür ederim
İlk gebelik olacağı için hiç bilgim yok sağolun sevinemedim bileOluyor ama betanın değerinin normal olup olmadığını doktora göstermen lazım
İnşallah sıkıntı olmaz canım stres yapma silik çıkmış olması hemen kötü birşey olacağını göstermez sen pozitif düşün Allah gönlüne göre versin inşallahİlk gebelik olacağı için hiç bilgim yok sağolun sevinemedim bile
İnşallah sıkıntı olmaz canım stres yapma silik çıkmış olması hemen kötü birşey olacağını göstermez sen pozitif düşün Allah gönlüne göre versin inşallah
benim ilk gebeliğim dış gebelik oldı şuan istiyoruz olmuyor bakalım nasip
İnşallah sıkıntı olmaz canım stres yapma silik çıkmış olması hemen kötü birşey olacağını göstermez sen pozitif düşün Allah gönlüne göre versin inşallah
Güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin bizde istiyorduk umarım vardır hayırlısı olsun inşallahİnşallah sıkıntı olmaz canım stres yapma silik çıkmış olması hemen kötü birşey olacağını göstermez sen pozitif düşün Allah gönlüne göre versin inşallah
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorumgebeliğin başlarında olduğun için silik çıkması çok normal kan değeri yüksek olunca oradaki çizgi netleşiyor hamilesin canım sen yinede kan ver hayırlı olsun sağlıkla kucağına alabilmek nasip olur insallah
Merhaba kan verdiniz miAllah razı olsun çok teşekkür ediyorum
Merhaba gidemedim maalesef ama bi test daha aldım oda silik çıktıMerhaba kan verdiniz mi
Merhaba gidemedim maalesef ama bi test daha aldım oda silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?