- 20 Ekim 2015
- 101
- 64
- 98
- Konu Sahibi 2 cocuklu anne
-
İnşallah öyledirGayet net bir çizgi, inşallah gebelik sağlıkla ilerler
İnşallah öyleyimdir.Hamilesin canım bende cok ısterdim boyle çizgi görmeyi sevinmelisn
Ay inşallah öyledir çok heveslendim.Silik değil gayet net çizgi hayırlısı olsun inşallah
Önce beta testi yapın sonuca göre 2 gün aralıkla takip edin artışı gözlemleyin ona göre gidin , yeniyse kese görünmez doktor da kan artışını takip edin diyecektir muhtemelenAy inşallah öyledir çok heveslendim.
Pazartesi doktora gitsem cokmu erken gitmiş olurum sizce?
Teşekkür ederim ilginizeÖnce beta testi yapın sonuca göre 2 gün aralıkla takip edin artışı gözlemleyin ona göre gidin , yeniyse kese görünmez doktor da kan artışını takip edin diyecektir muhtemelen
Benimkide bundan bir tık silik çıktı kan verdinizmiBu sabahki testimde böyle çıktı
Yok henüz vermedim pazartesi gününü bekliyorum.Benimkide bundan bir tık silik çıktı kan verdinizmi
Bu test ben burdayim yasıyorum diye bağırıyo resmen hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıklı kucağına almayı nasip etsinbenim de 1 hafta sonra yaptığım test böyleydi ilki silik çıkmıştı şu an 23 haftaligizYok henüz vermedim pazartesi gününü bekliyorum.
O zaman gecikmeksininde 3. Günü oluyor.
Ektekini de yarım saat önce yaptım.
Koyulasiyormu diye
Çok teşekkür ederim. İnşallah öyledir. Tekrardan olumsuzluk olacak hayal kırıklığına ugrayacagim diye korkuyorum.
Yarın ASM'ne kan vereceğim.
Yüksek çıkarsa Çarşamba da ultrasondan baktiracagim. Tabi doktor erken demezse
Sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah...
Çok teşekkür ederim. İnşallah öyledir. Tekrardan olumsuzluk olacak hayal kırıklığına ugrayacagim diye korkuyorum.Bu test ben burdayim yasıyorum diye bağırıyo resmen hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıklı kucağına almayı nasip etsinbenim de 1 hafta sonra yaptığım test böyleydi ilki silik böyleydi ilki silik çıkmıştı şu an 23 haftaligiz
Bu test ben burdayim yasıyorum diye bağırıyo resmen hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıklı kucağına almayı nasip etsinbenim de 1 hafta sonra yaptığım test böyleydi ilki silik çıkmıştı şu an 23 haftaligiz
Amin cümlemizeÇok teşekkür ederim. İnşallah öyledir. Tekrardan olumsuzluk olacak hayal kırıklığına ugrayacagim diye korkuyorum.
Yarın ASM'ne kan vereceğim.
Yüksek çıkarsa Çarşamba da ultrasondan baktiracagim. Tabi doktor erken demezse
Sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Cok yüksekse değerin 3 4 katına çıktıysa ikiz olma olasılığı yüksektir kese yada bebeği gördünmuMerhaba arkadaşlar ayın;
20'sinde 435.9
22'sinde 719.2 (bugün)
Böyle degerleri iki katı artmayıp gebeliği devam eden varmi?
İnternetde o kadar bilgi varki.
Bir yerde iki kati diyor, bir yerde en az %60 artış diyor.
Yüzdelik değer olarak bakarsak %64 civarında artış var aslında.
Ama beni korkuttu. Sabah doktora gideceğim . Bu durumu yaşayıp, gebeliği olumlu gecen varmi merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?