- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Gerçekten mi yaa ama 14. Günden sonra yapın diyolar da testi ben hala şoktayım sanirimHayırlı olsuniğne etkisin 10. Günden sonra biter
İğne etkisini 14 günde yitiriyoBugün iğneden sonraki 15.gune girdim ve bi test yapayım dedim ilk idrar örneği değil bu arada . Sizce hala iğnenin etkisi olabilir mi? Gidip kan da verdim ama stres oldum iyice. Var mıdır kiilk 5 dakikada çıktı
Çok güzel pembiş pembis sağlıkla gelsin inşallahBugün iğneden sonraki 15.gune girdim ve bi test yapayım dedim ilk idrar örneği değil bu arada . Sizce hala iğnenin etkisi olabilir mi? Gidip kan da verdim ama stres oldum iyice. Var mıdır kiilk 5 dakikada çıktı
İnşaallah öyledir yaa kan sonucunu görmeyene kadar rahat edemeyeceğim sanirim. Allah razı olsunİğne etkisini 14 günde yitiriyo
Hayırlı olsun tebrikler
İnşaallah canım çok teşekkür ederimÇok güzel pembiş pembis sağlıkla gelsin inşallah
Allah razı olsun umarım doğrudurGebelik var görünüyor hayırlısı olsun
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun canım. Test yanilmamistir umarımHayırlı sağlıklı olsun canım
Gayet normal hayırlı olsun318 çıktı sonucum normal mi acaba? Cumartesi tekrar kan veririm heralde.
Değer güzel çıkmış 2 gün sonra tekrar kan verin %65 artış olması önemli olan.. sağlıklı artış olsun insallah318 çıktı sonucum normal mi acaba? Cumartesi tekrar kan veririm heralde.
Amin canım Allah razı olsunDeğer güzel çıkmış 2 gün sonra tekrar kan verin %65 artış olması önemli olan.. sağlıklı artış olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?