• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Misoothh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
1.432
847
73
31
Arkadaşlar öncelikle merhaba normalde duzenli adet olan biriydim 8 aydır duzensiz oluyordum geçen sy tam 9 gun adet oldum bunay ise daha olmadim dün test yaptim tek cizgi cikti diye onemsemedim sonra gece bir daha bakayim dedim 2. Çizgi çok silik bir sekilde zar zor belli oluyor ama var. Bende tereddüt ettim boyle yasayan varmi internete baktim genelde gec döllenme falan yazıyor emin olmak icin birkac gun sonra tekrar yapıcam test. Bu arada 4 yasinda oğlum var. Olursa 2.gebelik olucak inş . Cok da heveslenmek istemiyorum üzülürüm diye :(

Arkadaşlar öncelikle merhaba normalde duzenli adet olan biriydim 8 aydır duzensiz oluyordum geçen sy tam 9 gun adet oldum bunay ise daha olmadim dün test yaptim tek cizgi cikti diye onemsemedim sonra gece bir daha bakayim dedim 2. Çizgi çok silik bir sekilde zar zor belli oluyor ama var. Bende tereddüt ettim boyle yasayan varmi internete baktim genelde gec döllenme falan yazıyor emin olmak icin birkac gun sonra tekrar yapıcam test. Bu arada 4 yasinda oğlum var. Olursa 2.gebelik olucak inş . Cok da heveslenmek istemiyorum üzülürüm diye :KK43:
Hangi tesstten yaptiniz?
kaset test mi? 5 Tl ye satilan?
Yoksa erken gebelik testleri mi? Renkli uzun 20 tl flan satilan?

kaset test cok guvenilir olmuyor gec cikartiyor
Renkli uzun erken gebelik testleri daha az yanilma payi oluyor beta degeri daha kucukken gosterio..

Foto varsa eklerseniz daha rahat yorumlar herkes 😇

Hangi tesstten yaptiniz?
kaset test mi? 5 Tl ye satilan?
Yoksa erken gebelik testleri mi? Renkli uzun 20 tl flan satilan?

kaset test cok guvenilir olmuyor gec cikartiyor
Renkli uzun erken gebelik testleri daha az yanilma payi oluyor beta degeri daha kucukken gosterio..

Foto varsa eklerseniz daha rahat yorumlar herkes 😇
Bu sabah erken gebelik olanı yaptım sonuç negatif malesef :( üzgünüm

Back