Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım yarın kan testi vericem sizce beta hvg kaç çıkmalııVar var maşallahhh
İlk 5 dakikada sadece silikti ama kan vericem yarın çünkü 5 gün geçikmiş oluyo kanda çıkar elbet barsa tabiTest bozuk gibi çizgi dağılmış tekrar dene inşallah vardır![]()
Canım 3-4 damla anca damlattım ilk 5 dakikada çok silikti ama resimdeki haline çıplak gözle bakınca cizgisi belli görüküyorİdrarı çok mu damlattın canım test bozulmuş gibi. Başkası varsa tekrar yap. İnşallah vardır![]()
Bilemiyorum ki ben em son kımyasal gebelik geçirdim 13 du geri düştü ama adetime de vardı zamanİnşallah canım yarın kan testi vericem sizce beta hvg kaç çıkmalıı
Hmm anladım canım genelde ilk iki-üç haftalıkta 5 in üstünde çıkması gerekmiş ben özelde kan bericemde siteden bakmam gerekicek galibaBilemiyorum ki ben em son kımyasal gebelik geçirdim 13 du geri düştü ama adetime de vardı zaman
Evet bak bak ne zaman kan vereceksin senın değer yüksek çıkarHmm anladım canım genelde ilk iki-üç haftalıkta 5 in üstünde çıkması gerekmiş ben özelde kan bericemde siteden bakmam gerekicek galiba
Yarın vericem canımmEvet bak bak ne zaman kan vereceksin senın değer yüksek çıkar
Hadi inşallah güzel haberlerle gelYarın vericem canımm
İlk 5 dakikada sadece silikti ama kan vericem yarın çünkü 5 gün geçikmiş oluyo kanda çıkar elbet barskan
Kanda daha iyi çıkar sonuç inşallah gönlünüze göre olurİlk 5 dakikada sadece silikti ama kan vericem yarın çünkü 5 gün geçikmiş oluyo kanda çıkar elbet barsa tabi
Acaba sonucu aldınız mıYarın vericem canımm
Bugün gidiyorumAcaba sonucu aldınız mı
Güzel haberle gel bize canım bana da dua etBugün gidiyorum![]()
Hepiniz dualarımdasınızGüzel haberle gel bize canım bana da dua et![]()
Allahım hayırlı haberler almanızı nasip etsin inşallah mübarek cuma günün yüzüsuyu hürmetineBugün gidiyorum![]()
Kızlar özel hastaneyi aradım tahlil sonucum 0.5Allahım hayırlı haberler almanızı nasip etsin inşallah mübarek cuma günün yüzüsuyu hürmetine![]()