10 gun varsa adetinize çok erken ama belkide üstüne görme yaşadınız olabilir mi olabilir. Yarin bi kan verin netleştirin derimArkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum Ağustos’ta evlendim eylülde kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra da hamile kalamadım geçen aylarda yaptığım testlerde hep ikinci çizgi çıkmadı şu an adetime 10 gün var ve piskolojik mi bilmiyorum hamile belirtilerim var dün de çok hafif bir lekelenmem oldu öylesine bugün hızlı gebelik testi yaptım ve böle çıktı sizce var mı bişelrr Eki Görüntüle 2755532
Fotoğraf net değil.Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum Ağustos’ta evlendim eylülde kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra da hamile kalamadım geçen aylarda yaptığım testlerde hep ikinci çizgi çıkmadı şu an adetime 10 gün var ve piskolojik mi bilmiyorum hamile belirtilerim var dün de çok hafif bir lekelenmem oldu öylesine bugün hızlı gebelik testi yaptım ve böle çıktı sizce var mı bişelrr Eki Görüntüle 2755532
2 saate cikar kan sonucu, suan acile gidipte verebilirsinizKm versem yarın çıkar mı
Testte dağılma var canım kan vermen en doğrusuEvet en net böle çıktı diğer aylarda ikinci çizginin orası bembeyazdı bu ikinci çizgi akmış gibi kırmızılık var test mi bozuk boşa mı ümitleniyorum bilmiyorum
Canım ben 2.çizgi silik şeklinde gördüm.Hamile gibi görünüyor adet tarihini bekle ve kanda beta hcg testi ver net sonuç alırısn inşAllah hamilesindrMerhaba hanımlar ben yeni üyeyim daha doğrusu sırf bunun için üye oldum adetime 2 gün var bi teste bakabilir misiniz
Hayırlı olsunnnnMerhaba hanımlar ben yeni üyeyim daha doğrusu sırf bunun için üye oldum adetime 2 gün var bi teste bakabilir misiniz
Hatırlı olsun canımArkadaşlar merak eden varsa söyliyim sonuç pozitif
947 çıktıHatırlı olsun canımbeta kaç çıktı
Çok teşekkür ederimHatırlı olsun canımbeta kaç çıktı
Bende perşembe vericem kanÇok teşekkür ederim
Benimde öyleydi dün kan verdim imşallah sizinde pozitif çıkar bana da haber verin merak ederimBende perşembe vericem kanadete 3 gün kala ve 2 gün kala yaptım testler pozitif çıktı
Benim testlerde bunlar 3 tane yaptımBenimde öyleydi dün kan verdim imşallah sizinde pozitif çıkar bana da haber verin merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?