Gebelik testi

dlrfn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
155
82
18
30
Erken gebelik testlerinde yanılma payı olabilir mi arkadaşlar bugün ikinci testim bu çok belirgin olmadığı için emin olamıyorum

Eklentiler

• 1C2C996C-E72B-4420-B561-82DCE017412C.jpeg
    76,9 KB · Görüntüleme: 108
Yooo gayet belirgin betaya baktırın.

Gayet net belli ayrıca adetiniz de 2 gün gecikmiş niye emin olamadınız anlayamadım...

Çünkü hala adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var ondan dolayı emin olamadım bide çok istiyorduk bebek zaten insan inanamıyor galiba

Çünkü hala adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var ondan dolayı emin olamadım bide çok istiyorduk bebek zaten insan inanamıyor galiba
E bu çok normal hamilelik ve adet beirtileri aynı zaten

Doğrudur haklısınız ama ilk defa yaşıyorum emin olamadım pcos hastasıyım ve 3 aydır evliyim insan ister istemez muallakta kalıyor çok istiyorduk çünkü çocuk sahibi olmayı
Hayırlı olsun. Sağlıkla doğsun bebeğiniz inşaALLAH

Doğrudur haklısınız ama ilk defa yaşıyorum emin olamadım pcos hastasıyım ve 3 aydır evliyim insan ister istemez muallakta kalıyor çok istiyorduk çünkü çocuk sahibi olmayı
Merhaba bu benim ovulasyon testim sizce pik mi
Bu arada pcosum o yüzden kafam karışık gerçekten yumurtlama mu diye

Eklentiler

• 7BAB1A13-B96D-4094-988D-CFE26E2F4E14.png
    276,2 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba kızlar bu benim ovulasyon testim sizce pik mi

Eklentiler

• 104664E6-D82B-46CD-B3BF-C731C1F0B05F.png
    276,2 KB · Görüntüleme: 18
Merhaba bu benim ovulasyon testim sizce pik mi
Valla inanın ben hiç yapmadım bundan hiçbir fikrim yok bide pcos bende de vardı seneler önce öğrenmiştim ama kaç senedir hiç kontrole gitmedim hala varmı bilmiyorum adetinize kaç gün var peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…