2 gün geçti günümdenMerhaba gayet belirgin testiniz. Bat ne zaman ki
İki test yaptım biri erken biri normal gebelik testiGayet belirgin hata olduğunu sanmıyorum hamilesin bence tebrikler yenile ama koyulaşmasına bak
Gayet pozitif işteİki test yaptım biri erken biri normal gebelik testi
Belirgin bir şekilde pozitifİki test yaptım biri erken biri normal gebelik testi
Çok teşekkkür ederimmmm allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBelirgin bir şekilde pozitiftebrikler... Vakit kaybetmeden doktora gidin
E bu çok normal hamilelik ve adet beirtileri aynı zatenÇünkü hala adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var ondan dolayı emin olamadım bide çok istiyorduk bebek zaten insan inanamıyor galiba
Doğrudur haklısınız ama ilk defa yaşıyorum emin olamadım pcos hastasıyım ve 3 aydır evliyim insan ister istemez muallakta kalıyor çok istiyorduk çünkü çocuk sahibi olmayıE bu çok normal hamilelik ve adet beirtileri aynı zaten
Hayırlı olsun. Sağlıkla doğsun bebeğiniz inşaALLAHDoğrudur haklısınız ama ilk defa yaşıyorum emin olamadım pcos hastasıyım ve 3 aydır evliyim insan ister istemez muallakta kalıyor çok istiyorduk çünkü çocuk sahibi olmayı
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun. Sağlıkla doğsun bebeğiniz inşaALLAH
Merhaba bu benim ovulasyon testim sizce pik miDoğrudur haklısınız ama ilk defa yaşıyorum emin olamadım pcos hastasıyım ve 3 aydır evliyim insan ister istemez muallakta kalıyor çok istiyorduk çünkü çocuk sahibi olmayı
Valla inanın ben hiç yapmadım bundan hiçbir fikrim yok bide pcos bende de vardı seneler önce öğrenmiştim ama kaç senedir hiç kontrole gitmedim hala varmı bilmiyorum adetinize kaç gün var pekiMerhaba bu benim ovulasyon testim sizce pik mi
Bu arada pcosum o yüzden kafam karışık gerçekten yumurtlama mu diye
19 gün var dahaValla inanın ben hiç yapmadım bundan hiçbir fikrim yok bide pcos bende de vardı seneler önce öğrenmiştim ama kaç senedir hiç kontrole gitmedim hala varmı bilmiyorum adetinize kaç gün var peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?