- 20 Kasım 2020
- 66
- 17
- 25
-
- Konu Sahibi Merveaydin1337
C açık renk çıktı t daha koyu bu fark eder miEvet hamilesiniz
Daha yeni test yaptım yeni evliyim hiç bir deneyimim yok görümce şok oldum İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Genelde öyle olur farketmez sizin çizgi baya belirgin hayırlı olsunC açık renk çıktı t daha koyu bu fark eder mi
Tebrik ederim tabiki Hamilesiniz barizKızlar merhaba gebelik konusunda deneyimim yok bugun bir test yaptım hemen iki çizgi belirdi. Gebelik çubuğunda T ve C var hangisi pozitif olduğunun göstergesi bu harfler ne anlama geliyor ben şimdi gebe miyim lütfen yardımcı olun. Belim ve kasıklarım çok aşırı ağrıyor adetim 3 gün gecikti biraz önce test yaptım.
Allah razı olsun sağolunalışverişe çık geç bile kalmışsın
şaka bir yana
maşallahhhh tabiki hamılesin
Bundan 9 gün önce erken gebelik testi aldım hiç birşey çıkmadı bunda da böyle çıkmasına şaşırdımÇocuk konuşmaya başlıycak nerdeyse :d
Gecikmeden oncede test yaptinizmi hayirli olsum bu arada:))Kızlar merhaba gebelik konusunda deneyimim yok bugun bir test yaptım hemen iki çizgi belirdi. Gebelik çubuğunda T ve C var hangisi pozitif olduğunun göstergesi bu harfler ne anlama geliyor ben şimdi gebe miyim lütfen yardımcı olun. Belim ve kasıklarım çok aşırı ağrıyor adetim 3 gün gecikti biraz önce test yaptım.
Teşekkür ederim yaptım kesem gözüktü çok küçükmüş kalp atışını henüz duyamadımGecikmeden oncede test yaptinizmi hayirli olsum bu arada:))
Kaç haftalık hamilesiniz acaba?Teşekkür ederim yaptım kesem gözüktü çok küçükmüş kalp atışını henüz duyamadım