• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm uykum hep oldugu icin ona anlam yükleyemiyorum 😂😂 erken gebelik testim yok normal gebelik testim var canım ama sende varsa dene istersen çok sabırsızlanırsan 10.günün olmus oluyo
AMA varya icimde bir His var anlamdiramadigim 27 eylul ile Artik Bilmiyorum test yapmayi Bi yanim istiyor Diger yanim korkuyor 🤲🏼

Insallah Vardir 🙏🏽☺ Henuz yapmadim
Yarin yapmayi dusunuyorum 5 gun kala Sence sonuc alirmiyim ?
Yanlış sonuç alma ihtimalim yüksek o yüzden bende yapmiycam üzülüyor insan simdi yapınca çıkmazsa sonraki gün belki yanlıştır diyip tekrar test yapiliyo en azından ben ayın 30 yada 1 i diye düşünüyorum

Selam Kizlar 2 Ekim beklenen adet tarihim . Ovulasyon gunlerini degerlendirdim . Gebelik testini daha erken yapabilirmiyim ? Kesin sonuc alirmiyim ?
Canım bende çok test yaptım erkenden sonra pes ettim yok diye ama geç döllenme olmuş şuan hamileyim. yani ovulasyonda da olabilir son ilişkidende olabilir bence adetinin gecikmesini bekle ama şüphen varsa da adetten önce 6 gün içerisinde sonuç gösteren pahalı test var onu da yapabilirsin:)

Canım bende çok test yaptım erkenden sonra pes ettim yok diye ama geç döllenme olmuş şuan hamileyim. yani ovulasyonda da olabilir son ilişkidende olabilir bence adetinin gecikmesini bekle ama şüphen varsa da adetten önce 6 gün içerisinde sonuç gösteren pahalı test var onu da yapabilirsin:)
Insallah bende Iyi haber Alirim erken Gebelik testi aldim Yarin yapicam galiba
Insallah hayirlisiyla bebisine kavusursun❤️

İnşallah canım Allah razı olsun biliyosundur ben yine söyliyim sabah ilk ve orta idrar 😊 inşallah sana da nasip olur kuzum ❤
Canim yaptim Bi cizgi islik cikti

Eklentiler

• ADC8F360-8C60-4CFE-8799-442C909DCCFE.webp
    ADC8F360-8C60-4CFE-8799-442C909DCCFE.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 55
Back
X