Erken bakmışsın ama erken dollenmedir belki. Hamile görünüyorsun
İlişki üzerinden 14 gün geçti. Aslında erken test için ama işte sabredemio insanVar gibi görünüyor. İlişki üzerinden kaç gün geçti? Benimde adetime 4 gün var yapmak istiyorum testi ama negatif çıkar diye de yapmak istemiyorum. Kafam çok karışıık
Evet ya sabırsızlanıyorum yarın sabah bir denesem mi acaba belki sizinki gibi çıkarİlişki üzerinden 14 gün geçti. Aslında erken test için ama işte sabredemio insan
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşMerhaba, adet günüme 4 gün var fakat sabredemedim test yaptım silik çıktı, emin olmak içi tekrar yaptm yine silik çıktı. Acaba hamile olabilir miyim , çok mu erken
Kan testi yaptırdım sonuç buKan verebilirsin büyük ihtimalle hamilesin
Adet geçmesini beklemek daha iyi olur tabiki
Kan pihtilasmasi veya kullanmaniz gereken ilaç yoksa bekleyebilirsin
Beta 31.21 çıktıHamile olabilirsin. En iyisi kan vermek hayirli ugurlu olsun.
Hayırlı olsunBeta 31.21 çıktı
Hayır 15:00 gibi verdim testiHayırlı olsuntesti sabah mı yapmıştınız :)
Hadi hayirli olsun sağlıkl ilerlesin canımKan testi yaptırdım sonuç bu
Yok idrar testinizi benim de dört gün kaldı da şimdi mi yapsam sabahı mı beklesem diye soruyorum :)Hayır 15:00 gibi verdim testi
İdrar da sabah yapın daha sağlıklı sonuç alırısnız gün içinde aldıgınız sıvı mıktarı hcg miktarını seyreltiyorYok idrar testinizi benim de dört gün kaldı da şimdi mi yapsam sabahı mı beklesem diye soruyorum :)
İdrarı sabah yapmıştım evetYok idrar testinizi benim de dört gün kaldı da şimdi mi yapsam sabahı mı beklesem diye soruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?