Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bozuktur belki 2 gun sonra tekrarlayin bence ozmn daha cok belli olurMerhabalar. Gebelik testinde çok silik çizgi cikip bir kaç dakika sonra kaybolması kimin başına geldi?..Adetime 4 gün var
Benim başıma geldi geçen ay hem de. Çok sinir olmuştum. Tekrar yapmıstım negatif çıkmıştı ertesi günde regl olmuştum zatenMerhabalar. Gebelik testinde çok silik çizgi cikip bir kaç dakika sonra kaybolması kimin başına geldi?..Adetime 4 gün var
İki kez 2 gun arayla yaptım sonuç aynıBozuktur belki 2 gun sonra tekrarlayin bence ozmn daha cok belli olur
Himm bat kan verin ozmn emin olun yada bat gununuzu bekleyinİki kez 2 gun arayla yaptım sonuç aynı
İki kez yaptım ben 2 gun ara ileBenim başıma geldi geçen ay hem de. Çok sinir olmuştum. Tekrar yapmıstım negatif çıkmıştı ertesi günde regl olmuştum zaten![]()
İki defa 2 gun ara verdim boyle ikisideTest bozuk
Benim hiç böyle kalmamıştı. Bence dış gebelik riskinizde varsa vakit kaybetmeden kan verinİki defa 2 gun ara verdim boyle ikiside
10 dakika içinde.ama 1 2 dakika sonra yok oldu.Teste göre hamilesin kaç dakika sonra çektin bu fotoğraf
Testini başka marka al ve hassas test al3
10 dakika içinde.ama 1 2 dakika sonra yok oldu.
Çok teşekkur ederim hepinize.inşAllah Allah isteyen her kese nasip ederHamile görünüyorsun ve inşallahta hamilesindir