Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar sizce bu test pozitifmi adetime 5 gün var sonuc 5 .dakıkada çektim fotoyu , adet öncesi bazı hormonlardan dolayı silik çizgi çıkmıs olabılırmı
merhaba kızlar sizce bu test pozitifmi adetime 5 gün var sonuc 5 .dakıkada çektim fotoyu , adet öncesi bazı hormonlardan dolayı silik çizgi çıkmıs olabılırmı ☺☺
Çizgiyi bende gördüm. Gebelik var gibi.. ama adetine daha çok olduğu için silik çıkmıştır. Hergun testi tekrarla koyulaşma bu görürsen kesin hamile olabilirsin. Beklemek istemezsen kan ver netlestir. Kanda çıkar varsa eger
Çok hafif çizgi görünüyor gibi testi yeni yapmışsınız sanırım çizgiler yerine otursun kırmızılık dağılsın bide öyle çekin
bu sabah ilk idrarımla yaptım biraz daha belirgin ama yine silik çıktı
Çizgiyi bende gördüm. Gebelik var gibi.. ama adetine daha çok olduğu için silik çıkmıştır. Hergun testi tekrarla koyulaşma bu görürsen kesin hamile olabilirsin. Beklemek istemezsen kan ver netlestir. Kanda çıkar varsa eger