Malesef ben göremedim canımMerhaba arkadaşlar gebelik testin de cizgi var mi?
Ben göremedim canmMerhaba arkadaşlar gebelik testin de cizgi var mi?
Emzirdigim ve hala adet olmadigim icin bilemiyorum cnm. Salakca bir cizgi varmis gibi goruyorum. Acaba beyaz cizgi midir. Insallah oyledir. Rabbim olmayanlara nasip etsinMaalesef ben göremedim adet gününüz geldi mi
Anladım ama silik çizgi bile yok hamile değilsiniz merak etmeyinEmzirdigim ve hala adet olmadigim icin bilemiyorum cnm. Salakca bir cizgi varmis gibi goruyorum. Acaba beyaz cizgi midir. Insallah oyledir. Rabbim olmayanlara nasip etsin
Cok tesekkur ederim cnm.Anladım ama silik çizgi bile yok hamile değilsiniz merak etmeyin
Tesekkur ederim canim insallah oyledir. Gozlerim cizgi varmis gibi goruyorBen göremedim canm
Tesekkur ederim insalah oyledir.Malesef ben göremedim canım
Ben istiyorsun zannetimTesekkur ederim insalah oyledir.
Yok canim, Rabbim olmayanlara nasip etsin.Ben istiyorsun zannetim
Amin canımYok canim, Rabbim olmayanlara nasip etsin.
Ben hayalet bir çizgi gördüm gibi rabbim hayırlısını versinMerhaba arkadaşlar gebelik testin de cizgi var mi?
Ay gercekten miBen hayalet bir çizgi gördüm gibi rabbim hayırlısını versin
Ben hiç birşey gormuyrmrm bence hamile degilsiniz genellikle emzirince adet geçikebiliyor ben 1sene adet olmamstm emzrrken ama tabi korunmuyorsaniz ihtimalde oluyor istemiyrmussunuz inşallah degilsinizdr ama bnce yok hayırlısı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar gebelik testin de cizgi var mi?
Cok tesekkur ederim canim insan korkuyor, gozlerim silik çizgi varmis gibi goruyor. Bende ilk cocugumda 7 ay regli olmadim. Korunuyoruzda bir kaza oldu 15 gun once ilk defaBen hiç birşey gormuyrmrm bence hamile degilsiniz genellikle emzirince adet geçikebiliyor ben 1sene adet olmamstm emzrrken ama tabi korunmuyorsaniz ihtimalde oluyor istemiyrmussunuz inşallah degilsinizdr ama bnce yok hayırlısı olsun inşallah
Amin cnm benim. Aynen dikkat etmek lazım yined nolur nolmaz ama olursada yapck bişe yok.Allah nasip.ettyse bize kabul etmk düşer cnm ama bnc yoknyani hiç bişe gormedm ben yakinlastrdim okadar yok yani hadi hayırlısı olsun inşallah ama.birsey daha sorucam şuan adet oluyor musunuz duzenliCok tesekkur ederim canim insan korkuyor, gozlerim silik çizgi varmis gibi goruyor. Bende ilk cocugumda 7 ay regli olmadim. Korunuyoruzda bir kaza oldu 15 gun once ilk defaTam koruma saglamak lazim iste doktora gidicem onumuzdeki hafta randevum var Rabbim bu mubarek aylarda isteyen herkese nasip etsin
Amin canim Rabbim nasip ettiyse mucize zaten. Yok canim lohusaliktan sonra adet olmadim.Amin cnm benim. Aynen dikkat etmek lazım yined nolur nolmaz ama olursada yapck bişe yok.Allah nasip.ettyse bize kabul etmk düşer cnm ama bnc yoknyani hiç bişe gormedm ben yakinlastrdim okadar yok yani hadi hayırlısı olsun inşallah ama.birsey daha sorucam şuan adet oluyor musunuz duzenli
E cnm zaten adet olmadysan dollencek.yunurtan da yoktur o yüzden . Dert etme yani cnnn yoktr bence hakkinda hayırlısı olsun inşallahAmin canim Rabbim nasip ettiyse mucize zaten. Yok canim lohusaliktan sonra adet olmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?