Gebelik testi

Nurmur87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
651
382
103
İstanbul
Merhaba arkadaşlar gebelik testin de cizgi var mi?

Eklentiler

• 20200508_162723.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 177
  • 20200508_160929.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 186
Merhaba arkadaşlar gebelik testin de cizgi var mi?
Ben hiç birşey gormuyrmrm bence hamile degilsiniz genellikle emzirince adet geçikebiliyor ben 1sene adet olmamstm emzrrken ama tabi korunmuyorsaniz ihtimalde oluyor istemiyrmussunuz inşallah degilsinizdr ama bnce yok hayırlısı olsun inşallah

Cok tesekkur ederim canim insan korkuyor, gozlerim silik çizgi varmis gibi goruyor. Bende ilk cocugumda 7 ay regli olmadim. Korunuyoruzda bir kaza oldu 15 gun once ilk defa Tam koruma saglamak lazim iste doktora gidicem onumuzdeki hafta randevum var Rabbim bu mubarek aylarda isteyen herkese nasip etsin

Amin cnm benim. Aynen dikkat etmek lazım yined nolur nolmaz ama olursada yapck bişe yok.Allah nasip.ettyse bize kabul etmk düşer cnm ama bnc yoknyani hiç bişe gormedm ben yakinlastrdim okadar yok yani hadi hayırlısı olsun inşallah ama.birsey daha sorucam şuan adet oluyor musunuz duzenli

Amin canim Rabbim nasip ettiyse mucize zaten. Yok canim lohusaliktan sonra adet olmadim.

Amin canim Rabbim nasip ettiyse mucize zaten. Yok canim lohusaliktan sonra adet olmadim.
E cnm zaten adet olmadysan dollencek.yunurtan da yoktur o yüzden . Dert etme yani cnnn yoktr bence hakkinda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…