• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Kedisever12

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
55
21
8
27
Arkadaslar polikistikover sendromlu bir kadınım. 4 ay cyclo progyenova kullandim bu ay virüstendolayı doktora yazdıramadım ve bırakmak zorunda kaldım. Adet gecikmemin 7. Günü test yaptım önce negatifti ama bikac saat sonra baktığımda o 2. Çizgi belliydi hamile olabilir miyim? Bilmiyorum cok gec belki yalanci gebeliktir kafam cok karişik

Sonradan pozitif olam test geçersiz canım. Varsa zaten hemen cikiyo ikinci cizgi

Arkadaslar polikistikover sendromlu bir kadınım. 4 ay cyclo progyenova kullandim bu ay virüstendolayı doktora yazdıramadım ve bırakmak zorunda kaldım. Adet gecikmemin 7. Günü test yaptım önce negatifti ama bikac saat sonra baktığımda o 2. Çizgi belliydi hamile olabilir miyim? Bilmiyorum cok gec belki yalanci gebeliktir kafam cok karişik
Canım istiyorsan testini at buraya bakalım çünkü bazen kuruma çizgiside oluşuyor testlerde

Canım pko hastalığının en sık görülme şekli zaten adet gecikmesi o yüzden normalden daha fazlası olması gerekiyor diye düşünüyorum pko hastalarında ve ilk çıkan sonuç önemli eğer ki eminsen erken gebelik testi al ve sabah ilk idrarla tekrar dene inşallah güzel haberler alırsın bizleri de bilgilendir 🙏🏻

Canım pko hastalığının en sık görülme şekli zaten adet gecikmesi o yüzden normalden daha fazlası olması gerekiyor diye düşünüyorum pko hastalarında ve ilk çıkan sonuç önemli eğer ki eminsen erken gebelik testi al ve sabah ilk idrarla tekrar dene inşallah güzel haberler alırsın bizleri de bilgilendir 🙏🏻
4 ay ilaci kullandigim sürede duzenliydi zaten ondan öncesinde onlarca test yaptim hic boyle olmamıştı doktor ultrasonda pcos görüntüsü yok dedi ama kanlarda hala vardi bilmiyorum ya

Eklentiler

• IMG-20200415-WA0000.jpg
    IMG-20200415-WA0000.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 106
Canım testler bazen umutlandırıyor böyle çıkınca bizde umutlanmaya açız zaten kendimden biliyorum inşllah en yakın zamanda çift çizgiyi görmek nasip olsun üzülme bidahaki sefere inşallah? 🙏🤗

Merhaba canım hamile kaldın mı bende uğraşıyorum

Merhaba canım hamile kaldın mı bende uğraşıyorum
Evet hamileyim 27. Haftadayız hatta bu postu attiktan 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim kan vermistim postu attigimda negatifti ama sonradan hala adet olamayinca tekrar kan verdim pozitif cıktı gec döllenme olmus dedi doktor

Back