Teşekkür ederimBazen idrarda pozitif kanda negatif olup daha sonra kanda pozitife dönebiliyor. Yani burda çok okudum. Siz en iyisi 4-5 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırın
Test bozuk olabiliyorMerhabalar ben döngümün 33. Günü evde gebelik testi yaptım idrar ilk defa silik bir çizgi gördüm şokmuşsun daha önce defalarca yapmama rağmen çıkmadı hiçbir zaman tekrarladım yine silik ama bu defa daha koyu bir çizgi çıktı tekrar denedim sonuç yine aynı akşamına hastaneye gittim kan verdim sonum 1.60 çıktı doktor gebe olmadığımı söyledi yine de bir kadın Doğum doktoru ile görüşmemi söyledi ben normalde 40. Gün falan adet görürüm erken davrandım bazen 30 günde bir de olabilir düzensiz oluyordu bu aralar peki bu konu hakkında bilgisi olan varmı neden testler çift çizgi neden kanda negatif çok umutlanmıştım yardımcı olabilirseniz sevinirim
Galiba artık bende öyle düşünüyorumTest bozuk olabiliyor
Şuan değilse bile inşallah bi daha ki aya hamiş olursunuzGaliba artık bende öyle düşünüyorum
Bende aynı durumu yaşadım iki defa üst üste test yaptım pozitif. Hemen kan testı yaptırdım negatif. Sabah tekrar idrar yaptım hala pozitif 1 gün sonra da regl oldum. Çok keyif kaçıran bir durum ama maalesef yaşanıyor. Ya kanda ki bir hormonu karıştırıyor ya da test bozuk oluyor herhalde bilmiyorum.
Hayır gitmedim, bir kaç ay sonra gerçekten hamile kaldım zaten.Evet çok sinir bozucu malesef doktora gittiniz mi peki
Olabilirben testin içine yanlış bi kağıt koyduklarını düşünür oldum artık böyle durumlarda çünkü böyle çıkan çok test var en garantisi kan maalesef önce kana geçiyor çünkü hormon bu testler içinde turnusol kağıdı tarzı bi kağıt var onda bir sorun var bence bazı testlerde
Hayır gitmedim, bir kaç ay sonra gerçekten hamile kaldım zaten. ❤
İnşallah teşekkür ederimŞuan değilse bile inşallah bi daha ki aya hamiş olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?