Çok erken çünkü canm her bünye aynı değil ki şuan anca kanda varsa çıkar yumurtlamadan 10 gun sonra kanda çıkıyor sen erken yapmışsın bi 5 gun daha bekleYumurtlama gününden itibaren bugun 10.gün ve gebelik testim negatif... 9.gün bile silik sekilde öğrenenler var yine olmadı mı acaba
Yumurtlama gününden itibaren bugun 10.gün ve gebelik testim negatif... 9.gün bile silik sekilde öğrenenler var yine olmadı mı acaba
Ay ne biliyim o kadar insan ovulasyon testi ile hamile kalanlar 10.gun 11.gun silik cizgiyle ogrendiklerini yazmışlar benimde hic cizgi mizgi yok insan ümitsiz oluyorÇok erken çünkü canm her bünye aynı değil ki şuan anca kanda varsa çıkar yumurtlamadan 10 gun sonra kanda çıkıyor sen erken yapmışsın bi 5 gun daha bekle
5 gun falan var canimhemen negatif düsünmeyin gec döllenme olabilir bata kac gün var
Erken bence regl geçince yapsan daha iyiAy ne biliyim o kadar insan ovulasyon testi ile hamile kalanlar 10.gun 11.gun silik cizgiyle ogrendiklerini yazmışlar benimde hic cizgi mizgi yok insan ümitsiz oluyor
Hadi yaaa biz bu negatif testlerle napicazBende bugün 12 gün yumurtlamadan sonra. Al'bi test negatif cikti
Yumurtlamanin kacinci gunu negatif cikti canimkizlar en iyisimi bati beklemek bende yaptim dün ama bakalim bekliycem simdi persembeye kadar zaten adet öncesi agrilarim var
8. günü cikmayacagini bildigim halde yaptim merak iste birde elimde birsürü test oluncaYumurtlamanin kacinci gunu negatif cikti canim
Anladim bende 8.gun yapmistim negatif suan 10.gun yine negatif8. günü cikmayacagini bildigim halde yaptim merak iste birde elimde birsürü test olunca
Anladim bende 8.gun yapmistim negatif suan 10.gun yine negatif
Malesef regl oldum canimOyku1414 ne durumdasin canım
Son umudum sendin bu ay. Burada bildiğim kimsenin bu ay olmadi.Malesef regl oldum canim
Hayirlisi canim artik kabullendim umutlanmicam kendimi yoruyorum sadeceSon umudum sendin bu ay. Burada bildiğim kimsenin bu ay olmadi.onumuzdeki aya olsun hepimizin insallah
Bırakıcam dusunmeyi diyorum ama olmuyo insallah ben de yormam kemdimi. Beraberce seviniriz en kisa zamansa insallah.Hayirlisi canim artik kabullendim umutlanmicam kendimi yoruyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?