- Konu Sahibi Hannereyyan
Yap canım artık testler çok hassas önceki gibi değil yap bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın herkese.
Yumurtlamam bu ay 1 hafta geç oldu.Şu an reglim 5 gün gecikmiş durumda.Bugün yumurtlamadan sonraki 12.gün aslında bu sabah test yapacaktım ama korktum negatif görmektenPazar günü 14.gün oluyor,eğer o gün regl olmazsam sizce pazar günü test yapmalı mıyım ? Yoksa 1 hafta daha beklemeli miyim ? Benzer durumla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
[/QUO
Bence yapmalısın testi en azından stresin git gide cogalmaz reglin duzenliyse de sonuç çıkar zaten tabi geç döllenme olmazsa inşaallah gönlüne göre olur![]()
Hayırlısı olsun senin için rabbim ne zaman verirse o zaman olurKızlar negatif çıktı değilmişim![]()
Doğru bence canm daha yeni olduğu için silik cıkmış adetini bekle istersen yada git kan ver kesinlestirKızlar adetime 4 gün var az önce yaptım sizce dogrumudur ?
Pazartesi günü gidip hemen kan vericem. Cok teşekkür ederim :))Doğru bence canm daha yeni olduğu için silik cıkmış adetini bekle istersen yada git kan ver kesinlestir![]()
Haberinizi bekliyorum pazartesiPazartesi günü gidip hemen kan vericem. Cok teşekkür ederim :))
Doğruymuş beta hcg 105,3 çıktı çok yeniymiş cuma günü tekrar kan vericem inşallah tutunur bebeğimHaberinizi bekliyorum pazartesi![]()
Hayırlı olsun canım :)Doğruymuş beta hcg 105,3 çıktı çok yeniymiş cuma günü tekrar kan vericem inşallah tutunur bebeğim![]()
Gözünüz aydın inşallah tutulur siz dikkat edinDoğruymuş beta hcg 105,3 çıktı çok yeniymiş cuma günü tekrar kan vericem inşallah tutunur bebeğim![]()
Öncelikle hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsinÇok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahKaç haftalık olduğunu nasıl anlarım ki bu degerden doktorda bişey demedi
Gebelik son adet tarihine göre hesaplanır hcg değerine göre değil. Son adet günün ne zaman başladıysa o tarihten itibaren sayÇok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahKaç haftalık olduğunu nasıl anlarım ki bu degerden doktorda bişey demedi
Bugün tekrar gittim doktor ulturasonda baktı yeni oluşmaya başlamıs kanda verdim 297,7 gördü 15 gün sonraya randevu verdi inşallah görürüm bebeğimiÖncelikle hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin ☺ bu deger çok düşük yani muhtemelen 3-4 haftalık ancadir zaten size gün verir doktorunuz 1-2 hafta sonra gel bakalım keseyi görelim diye