• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Günaydın herkese.
Yumurtlamam bu ay 1 hafta geç oldu.Şu an reglim 5 gün gecikmiş durumda.Bugün yumurtlamadan sonraki 12.gün aslında bu sabah test yapacaktım ama korktum negatif görmekten 😔 Pazar günü 14.gün oluyor,eğer o gün regl olmazsam sizce pazar günü test yapmalı mıyım ? Yoksa 1 hafta daha beklemeli miyim ? Benzer durumla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
[/QUO
Bence yapmalısın testi en azından stresin git gide cogalmaz reglin duzenliyse de sonuç çıkar zaten tabi geç döllenme olmazsa inşaallah gönlüne göre olur ☺️

Kızlar adetime 4 gün var az önce yaptım sizce dogrumudur ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 57
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 😘🥰😘🥰🥰Kaç haftalık olduğunu nasıl anlarım ki bu degerden doktorda bişey demedi
Öncelikle hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin ☺️ bu deger çok düşük yani muhtemelen 3-4 haftalık ancadir zaten size gün verir doktorunuz 1-2 hafta sonra gel bakalım keseyi görelim diye

Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 😘🥰😘🥰🥰Kaç haftalık olduğunu nasıl anlarım ki bu degerden doktorda bişey demedi
Gebelik son adet tarihine göre hesaplanır hcg değerine göre değil. Son adet günün ne zaman başladıysa o tarihten itibaren say

Öncelikle hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin ☺ bu deger çok düşük yani muhtemelen 3-4 haftalık ancadir zaten size gün verir doktorunuz 1-2 hafta sonra gel bakalım keseyi görelim diye
Bugün tekrar gittim doktor ulturasonda baktı yeni oluşmaya başlamıs kanda verdim 297,7 gördü 15 gün sonraya randevu verdi inşallah görürüm bebeğimi 🥰😍🥰

Back