- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
- Konu Sahibi Hannereyyan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok silik bir çizgi gördüm inşAllah vardır bebiş.Öğlen gebelik testi yaptım ilk 5 dk içinde dikkatli bakınca 2. Çizgiyi görüyordum fakat fotoğraf ta çıkmıyordu bekleyince biraz daha netleşmiş ama anlayamadım bı bakar mısınız var mı yok mu
İşin aslı kürtaj olmuştum daha hasta olmadım bu yüzden de test yapiyim dedim ama işte nasıl olucak bilmiyorumsanırım gunun geçmedi daha
ama hayırlı olsun var gibi
inşallahh
İnşaallah hayırlısı olurÇok çok silik bir çizgi gördüm inşAllah vardır bebiş. ❤
Kürtaj olduysanız bu çizgi ondan kaynaklı maalesef..İşin aslı kürtaj olmuştum daha hasta olmadım bu yüzden de test yapiyim dedim ama işte nasıl olucak bilmiyorum
Kürtaj olalı 43 gün oldu hâlâ yüksek olması imkansız değil miKürtaj olduysanız bu çizgi ondan kaynaklı maalesef..
çünkü kürtajdan sonra hemen hemen 1 ay boyunca beta hcg değeri henüz düşmemiş oluyor yani 1 adet geçirmeniz gerekiyor.. tekrardan yumurtlama olabilmesi için.
İşin aslı kürtaj olmuştum daha hasta olmadım bu yüzden de test yapiyim dedim ama işte nasıl olucak bilmiyorum
Öyle yapiyimbir kaçgün daha bekle testi tekrarla ,
Evet ama işte emin olamadimÇok silik bi çizgi görünüyor
Bilemedim canım benim 25 gün kanamam sürdü. kanama bittikten 10 gün sonra regli gördüm.. reglim 5 gün sürdü.. reglim bittiğinde beta değerim hala 13 lerdeydi yani üzerinden 40 gün geçmişti.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah vardırKürtaj olalı 43 gün oldu hâlâ yüksek olması imkansız değil mi![]()
Amin inşallahBilemedim canım benim 25 gün kanamam sürdü. kanama bittikten 10 gün sonra regli gördüm.. reglim 5 gün sürdü.. reglim bittiğinde beta değerim hala 13 lerdeydi yani üzerinden 40 gün geçmişti.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah vardır
Adetiniz gecti mi yada gidin kan verim belli olur zatenEvet ama işte emin olamadim
Ağustos un 16 sında kürtaj oldum sonra da adet olmadım Testide bu yüzden yaptımAdetiniz gecti mi yada gidin kan verim belli olur zaten
Ha anladım yani iş değişir şimdi ama siz gidin yine bi muayne olunAğustos un 16 sında kürtaj oldum sonra da adet olmadım Testide bu yüzden yaptım
Nasip rabbim neyi verirse oİnşallah hamilesindir canım bende aynı şüphedeyim inşallah hamilesindir
İnşallah canım benim ikimizde hayırlı haber alırrızNasip rabbim neyi verirse o ☺ inşaallah sen hamilesindir