- 2 Haziran 2019
- 9
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi melekaydnz
Kızlar iki aydır bebek için ugrasıyoruz ve ilk defa bu kadar belirgin çizgi gördüm ama güvenemedim sizce gebelik var mı? adete 5 gün var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım5 10 dakika içinde cıktı sabah yaptım cok cok silikti zor görüyordum öglen tekrar yaptım yine cok silik en net suan görebiliyorum acaba deger mi yükseliyor bide sabah yapıcam
Kızlar iki aydır bebek için ugrasıyoruz ve ilk defa bu kadar belirgin çizgi gördüm ama güvenemedim sizce gebelik var mı? adete 5 gün var. Eki Görüntüle 2275388
Hepinize cok teşekkür ederim kan testi yaptırdım 8.98 cıktı sınırda Bi rakam dediler tam sevinemedimHamilesin erken yaptin die bu kdr ince iko gn snra yaptgnda daha koyu gorucrksin. Hayirli ugurlu olsn![]()
Iki gn snra tekrar ver kan yukselir saglkli bi gebelkse merak etmeHepinize cok te
Hepinize cok teşekkür ederim kan testi yaptırdım 8.98 cıktı sınırda Bi rakam dediler tam sevinemedim
Canim ben de 2. Bamileligimde 5 gun once yaptim ve boyle cok silik bir cizgi cikti. Simdi 5 yasinda oldu bile cok sukur :) yani 5 gun once bu cizgiyi gorebiliyorsak bence hamilesin hayirli olsunKızlar iki aydır bebek için ugrasıyoruz ve ilk defa bu kadar belirgin çizgi gördüm ama güvenemedim sizce gebelik var mı? adete 5 gün var. Eki Görüntüle 2275388
Canim ben de 2. Bamileligimde 5 gun once yaptim ve boyle cok silik bir cizgi cikti. Simdi 5 yasinda oldu bile cok sukur :) yani 5 gun once bu cizgiyi gorebiliyorsak bence hamilesin hayirli olsun
Canım 3 tane yaptım zaten gün içinde hepsi böyle hepsinde sorun olamaz heralde kan verdim zaten 8.98 cıktıTestte sorun yoksa teste göre kesin hamilesiniz
Canım kan testi 8.98 cıktı iki gün daha beklicez bakalımCanim ben de 2. Bamileligimde 5 gun once yaptim ve boyle cok silik bir cizgi cikti. Simdi 5 yasinda oldu bile cok sukur :) yani 5 gun once bu cizgiyi gorebiliyorsak bence hamilesin hayirli olsun
Ne negatif ne pozitif diyebiliriz dediler sınırda Bi rakammış beklicez ama daha önce de kan verdim hep 5 ya da 2 cıkardıTeste göre doğru demek
Ama bu betaya göre hanile siniz dedi mi doktor?
Haftaya yine git o zaman kesinleşir
Katlanarak artması gerekli
Bana da öyle demişlerdi ama ben testlere güvendiğimden içimi bozmamıştımNe negatif ne pozitif diyebiliriz dediler sınırda Bi rakammış beklicez ama daha önce de kan verdim hep 5 ya da 2 cıkardı
İnşallah canımBana da öyle demişlerdi ama ben testlere güvendiğimden içimi bozmamıştım
Testler gittikçe koyulaşıyorsa yüzde yüz