Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi
- Konu Sahibi Eses03
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cevap yazin
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Önce ki test albi diye test ti şimdi hatırladımönceki markayı hatırlamıyorum
- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
H
ha i test hep silik çıkarıyor canımÖnce ki test albi diye test ti şimdi hatırladım
- 27 Haziran 2018
- 665
- 483
- 33
- 36
Olabilir ama ben hepsini kullandım yoksa silik falan çıkmaz dı bilmiyorum kiAl bı testte hep silik gördüm ben ama maalesef.
- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
malesef o marka cok garip ben adet gunu yaptim o kirmizilar dagilirken 2. cizgi net cikti ve 20 dk sonra kayboldu. negatif cikti bende 3 gun octamedle ogrendimAdetten önce iki gün önce test yaptım pozitif çıktı bugün adet günüm test yaptım negatif çıktı acama test bozuk mu testin ismi bebe time böyle olan varmı aranızda diger testin ismi farklıydı
Bilmiyorum o bebe time araştırdığım kadarıyla iyi bir test degil diğer 2cizgi hafif çıkanlar al bi diye bir testtimalesef o marka cok garip ben adet gunu yaptim o kirmizilar dagilirken 2. cizgi net cikti ve 20 dk sonra kayboldu. negatif cikti bende 3 gun octamedle ogrendim
Son düzenleme:
- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
bence. gecikmede cikan test iyi bir testie addeten once hep hata payi veriyir bu yuzden idrar. testleri guvenilir degilBilmiyorum o bebe time araştırdığım kadarıyla iyi bir test degil diğer 2cizgi hafif çıkanlar al bi diye bir testti
Doğru olabilir şu testere verdiğim parayla yeminle bi eczane acmıştımbence. gecikmede cikan test iyi bir testie addeten once hep hata payi veriyir bu yuzden idrar. testleri guvenilir degil
- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
al benden de o kadr dort gebelik. 5 testen 20 test yapar:)Doğru olabilir şu testere verdiğim parayla yeminle bi eczane acmıştım
Pazartesi gidip kan vercem eğer adet olmazsamal benden de o kadr dort gebelik. 5 testen 20 test yapar:)
- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
bencede canm rn iyisi kanPazartesi gidip kan vercem eğer adet olmazsam
Aynen cnmbencede canm rn iyisi kan
Benim testlerde mi var gözüyorVar gibi gözüküyor insallah hamilesinizdir
2gün sonra birdaha yap test ne çıkacak yada kan vermek en iyisiEki Görüntüle 2224310 sizce varmı pkoluyum adetim düzensiz takvimime gire 3 gun gecikti ben cizgi gorer gubiyim fotoda yok gibi mi gozuyor acaba
Benimkide bebe time bu sbah yaptm ven gordum canim inslalah bebis tutunurBenim testlerde mi var gözüyor
Pazartesu tekrarlicam gebwlik testini elimde bi tane daha bebe time gebelik testi var bakalim hayırlısı2gün sonra birdaha yap test ne çıkacak yada kan vermek en iyisi
Bu bebe time mi test fotoğraf attığınPazartesu tekrarlicam gebwlik testini elimde bi tane daha bebe time gebelik testi var bakalim hayırlısı