- 10 Temmuz 2018
- 139
- 108
- 53
- 40
- Konu Sahibi ceylancihangirr
-
Evet aynen bende de aynı. Normal olduğunu bilmek güzel :) bazıları keseyi görmeden hamileyim demeyin diyor. O yüzden çok geriliyorum.Akıntı meselesi şöyle oldu bende canım ben gebelik testi yapmadan önce acayip sarı kokulu bi akıntım vardı internette araştırdım ondan sonra şüphelendim hamilemiyim acaba diye çünkü hiç olmazdı öğrendikten sonrada devam etti şuan 3 gündür falan beyaz sulu bi akıntım var kokusuz değişti yani bendede var oluyo hamilelerde demekki
Bir de çok soru sordum ama beta hcg değerlerin nasıl?Akıntı meselesi şöyle oldu bende canım ben gebelik testi yapmadan önce acayip sarı kokulu bi akıntım vardı internette araştırdım ondan sonra şüphelendim hamilemiyim acaba diye çünkü hiç olmazdı öğrendikten sonrada devam etti şuan 3 gündür falan beyaz sulu bi akıntım var kokusuz değişti yani bendede var oluyo hamilelerde demekki
İlk gebeliğimi öğrendiğimde 522 di canım 4 gün sonra tekrar ettik kan testini 1978.4 dü. O zAmanda keseyi gördük zaten estafurullah tatlım olurmu öyle şey sorcaz tabiBir de çok soru sordum ama beta hcg değerlerin nasıl?
Harika tatlim. Benim ilki 88.87 ikincisi 180 di iki gün sonra yaptırdım. Biraz düşük. Ama sonuçta iki katına cıktı iki günde. Sorun olmaz değil mi? Umarım olmaz ...İlk gebeliğimi öğrendiğimde 522 di canım 4 gün sonra tekrar ettik kan testini 1978.4 dü. O zAmanda keseyi gördük zaten estafurullah tatlım olurmu öyle şey sorcaz tabi
Sorun olmaz inşallah daha küçüktür bebişin ondan az çıkıyo değerlerin bende bugün ev taşıyorum sabahtan beri onunla uğraşıyorum baya sancım olduHarika tatlim. Benim ilki 88.87 ikincisi 180 di iki gün sonra yaptırdım. Biraz düşük. Ama sonuçta iki katına cıktı iki günde. Sorun olmaz değil mi? Umarım olmaz ...
Insallah canim. Ama yorma sen kendini. Çok dikkatli ol ..Sorun olmaz inşallah daha küçüktür bebişin ondan az çıkıyo değerlerin bende bugün ev taşıyorum sabahtan beri onunla uğraşıyorum baya sancım oldu
Saol tatlım hallettik çok şükür bu arada bişey olduğunda bi bilgi öğrebindipimizde paylaşalım birbirimizle olurmu yeni hamileler varsa onlarda katılsın daha iyi olurInsallah canim. Ama yorma sen kendini. Çok dikkatli ol ..
Aynen çok iyi olur. Paylaşalım. Ben doktora cuma günü gidebileceğim ancak. Şehir dışındayım. O arada nasıl dayanacağım bilmiyorum. Neyse.. mesela bugün hiç agrım falan yok. Göğüslerim agriyor sadece. Peki senin ağrın var mı kasıklarda falan? Olmaması normal mi? Deneyimli arkadaşlarımız bizi aydınlatır misiniz? :))Saol tatlım hallettik çok şükür bu arada bişey olduğunda bi bilgi öğrebindipimizde paylaşalım birbirimizle olurmu yeni hamileler varsa onlarda katılsın daha iyi olur
Merhaba canim. Cok silik bir çizgi ben de gördüm sanki.. yarın sabah tekrarla bence..Kizlar bat- a 8 gun var daha, test yaltim cok silik 2 ci cizgi var, umitlenmeye cok korkuyorum, kac aydir testler beni aldatti, gerci bu aya kadar hep catlatma ignesi oldum, onun etkisi oluyordu, ama bu ay igne yok, ovulyasyon testi yaptim.
Tatlım ben hiç bişi göremedim ama tekrarlanmanda fayda var tabiki erken olabilirKizlar bat- a 8 gun var daha, test yaltim cok silik 2 ci cizgi var, umitlenmeye cok korkuyorum, kac aydir testler beni aldatti, gerci bu aya kadar hep catlatma ignesi oldum, onun etkisi oluyordu, ama bu ay igne yok, ovulyasyon testi yaptim.
Benim ağrım var canım ama ben taşındığım için çok iş yapmak zoeunda kaldım ona bağlıyorım. Bide acayip uykum gelmeye başladı.Aynen çok iyi olur. Paylaşalım. Ben doktora cuma günü gidebileceğim ancak. Şehir dışındayım. O arada nasıl dayanacağım bilmiyorum. Neyse.. mesela bugün hiç agrım falan yok. Göğüslerim agriyor sadece. Peki senin ağrın var mı kasıklarda falan? Olmaması normal mi? Deneyimli arkadaşlarımız bizi aydınlatır misiniz? :))
Resimde cikmiyor canim, yarin yine yapicam tabii kiTatlım ben hiç bişi göremedim ama tekrarlanmanda fayda var tabiki erken olabilir
Taşınma isleri bittiğine göre uykun geldikçe dinlen canim. Yorma artık kendini.Benim ağrım var canım ama ben taşındığım için çok iş yapmak zoeunda kaldım ona bağlıyorım. Bide acayip uykum gelmeye başladı.
Tabi yarın tekrar et testi bu işler hiç belli olmuyo çünkü allah hayırlısını nasip etsin inşallah umarım beklediğin sonucu alırsın bizide haberdar etResimde cikmiyor canim, yarin yine yapicam tabii ki
Valla öyle yapıyorum canım kafamı koyduğum yerde kalıyorum ben çok nazlıyım galiba acayip sinirleniyorum :) çünkü havalar çok sıcak afakanlar basıyo sanki kazanın içinde kaynıyomuşum gibi eşim diyoki 9 ay yandık valla hahaha :)Taşınma isleri bittiğine göre uykun geldikçe dinlen canim. Yorma artık kendini.
Mutlaka edicem canim. Allah isteyen her kese nasip etsin insallah.Tabi yarın tekrar et testi bu işler hiç belli olmuyo çünkü allah hayırlısını nasip etsin inşallah umarım beklediğin sonucu alırsın bizide haberdar et
Ben de bir ağlamak tutturdum. Tv de bile ağlayan birini görsem şakır şakır dökülüyor yaşlar :)))Valla öyle yapıyorum canım kafamı koyduğum yerde kalıyorum ben çok nazlıyım galiba acayip sinirleniyorum :) çünkü havalar çok sıcak afakanlar basıyo sanki kazanın içinde kaynıyomuşum gibi eşim diyoki 9 ay yandık valla hahaha :)
Hahhaa herkesin tepkisi farklı tabi :) olsun güzel şeyler bunlar canım sen ultrasona girdinmiBen de bir ağlamak tutturdum. Tv de bile ağlayan birini görsem şakır şakır dökülüyor yaşlar :)))
Yok canim. Cuma gününe.. Ben şu an şehir dışındayım kendi doktoruma gideyim diye bekliyorum.. cumaya biraz daha belirgin olur her şey hem..Hahhaa herkesin tepkisi farklı tabi :) olsun güzel şeyler bunlar canım sen ultrasona girdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?