Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım var tabi silik falan da değil değerin baya iyidir günün geçti mi ?
Benim adetlerim çok düzensiz canım ne zaman adet oluyorum ne zaman yumurtluyorum hiç bilmiyorum doktora gittiğimdede günleri hiç tutturamamıştık hatta bana tüp bebek önermişti sonra ben tedaviyi bıraktım olursa olur dedim oyüzden bana kalırda şuan aderimin 40. Günündeyim çünkü geçen ay olmuştum ama çamur gibiydi ama olmuştum yani

Anladım canım hayırlı olsun diyelim o zaman inşallah sağlıklı gebeliktir bu sefer tutturmuşsun MaşaAllah ne kadardır istiyodun bebeğinin olmasını ?

Böyle canım kanla karışık çamur gibiydi 3 gün sürdü baya baya sürdü yani öyle damla şeklinde falan değildi üşüttüm bide adet oldum diye üstelemedim doğrusu yarın kan tahlili yaptırcam sabahtan aynen dediğin gibi hamileliği kesinleştirdikten sonra doktoruma gidicem

Sağlıkla kucağına al bebeğini İnşaAllah canım bana da dua et olur mu

Merhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim. Çok heyecanlıyım. Gebelik testime bir bakar mısınız?

Eklentiler

• 20180711_084132.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 127
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…