- 10 Mayıs 2018
- 130
- 92
- 13
- 31
- Konu Sahibi ceylancihangirr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adetlerim çok düzensiz canım ne zaman adet oluyorum ne zaman yumurtluyorum hiç bilmiyorum doktora gittiğimdede günleri hiç tutturamamıştık hatta bana tüp bebek önermişti sonra ben tedaviyi bıraktım olursa olur dedim oyüzden bana kalırda şuan aderimin 40. Günündeyim çünkü geçen ay olmuştum ama çamur gibiydi ama olmuştum yaniMaşallah canım var tabi silik falan da değil değerin baya iyidir günün geçti mi ?
Anladım canım hayırlı olsun diyelim o zaman inşallah sağlıklı gebeliktir bu sefer tutturmuşsun MaşaAllahBenim adetlerim çok düzensiz canım ne zaman adet oluyorum ne zaman yumurtluyorum hiç bilmiyorum doktora gittiğimdede günleri hiç tutturamamıştık hatta bana tüp bebek önermişti sonra ben tedaviyi bıraktım olursa olur dedim oyüzden bana kalırda şuan aderimin 40. Günündeyim çünkü geçen ay olmuştum ama çamur gibiydi ama olmuştum yani
Son bir senedir korunmayı bırakıp tedavi olmaya başlamıştık ama 2 ay önce herşeyden sıkılıp tedaviyi bırakmıştım canımAnladım canım hayırlı olsun diyelim o zaman inşallah sağlıklı gebeliktir bu sefer tutturmuşsun MaşaAllahne kadardır istiyodun bebeğinin olmasını ?
Canım önceki çamur gibiydi dedin ya uzun mu sürdü regl yoksa leke şeklinde miydi ? Belki de üstüne görme denen şeyi yaşadınSon bir senedir korunmayı bırakıp tedavi olmaya başlamıştık ama 2 ay önce herşeyden sıkılıp tedaviyi bırakmıştım canım
Bi de canım istersen önce bi kan testi yaptır direkt doktora gitme beta yüksekse doktora görün benceSon bir senedir korunmayı bırakıp tedavi olmaya başlamıştık ama 2 ay önce herşeyden sıkılıp tedaviyi bırakmıştım canım
Sağlıkla kucağına al bebeğini İnşaAllah canım bana da dua et olur muBöyle canım kanla karışık çamur gibiydi 3 gün sürdü baya baya sürdü yani öyle damla şeklinde falan değildi üşüttüm bide adet oldum diye üstelemedim doğrusu yarın kan tahlili yaptırcam sabahtan aynen dediğin gibi hamileliği kesinleştirdikten sonra doktoruma gidicem
Amin allah en kısa sürede kucağını doldursun isteyen herkese nasip etsinSağlıkla kucağına al bebeğini İnşaAllah canım bana da dua et olur mu![]()
MaşaAllah canım benim sağlıkla al kucağına meleğini inşallahTekrardan merhaba evet kan tahlilimi aldım hamileyimm değerlerim 522 çıktı
Aynen canım doğal yollarla hamile kaldım folic asid dışında hiç bişi kullanmadımAmin inşallah doğal yol ile mi hamile kaldin
Canım allah gönlüne göre versin inşallah ama var gibi duruyo ne kadar günün geçti tatlım o çok önemliMerhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim. Çok heyecanlıyım. Gebelik testime bir bakar mısınız?