Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma çizgisi âdetin geciktiyse bir hafta iki gün sonra tekrarla testiKızlar ikinci cizgi var mı yoksa gormek istediğim için mi görüyorum
Yok canım bu her testim de oluyor idrar izi çizgi diyebilmek için pembe ve gereken yerde çizik lazım yinede kan ver baktır en garantiKızlar ikinci cizgi var mı yoksa gormek istediğim için mi görüyorum
Kızlar ikinci cizgi var mı yoksa gormek istediğim için mi görüyorum
Merhaba kaçıncı dakikada çıktı cizgi 10 dk dan sonrası geçersiz sayılıyorKızlar ikinci cizgi var mı yoksa gormek istediğim için mi görüyorum
Kızlar ikinci cizgi var mı yoksa gormek istediğim için mi görüyorum
Hafif bişey var gibi. Ne marka test kullandınız acaba?Bende bu gün yaptım ama negatif maalesef. Rabbim isteyen her kese hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallahKızlar ikinci cizgi var mı yoksa gormek istediğim için mi görüyorum
Surelab canım senin negatif test durunca böyle bi gölge oluyor mu baksana biHafif bişey var gibi. Ne marka test kullandınız acaba?Bende bu gün yaptım ama negatif maalesef. Rabbim isteyen her kese hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah![]()
5 dakika sonra geçersiz olduğu için attım ama sabaha hastalanmazsam tekrar yaparım. Hayırlısı AllahtanSurelab canım senin negatif test durunca böyle bi gölge oluyor mu baksana bi
Kuruma.cizgisi gibi duruyor . Bat a ne kadar var yarın sabah tekrarlayınKızlar ikinci cizgi var mı yoksa gormek istediğim için mi görüyorum