• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yardım

serpilemree

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
56
1
1
Kızlar benim en son 27 ekimde ıliski oldu prezervatifle ondan sonra 6 gun gecikmeyle adet oldum şimdi ise Adetim 8 gun gecti adet olduktan sonra iliskide bulunmadım tam 2 ay gecti üstünde dün idrar testi yaptım negatif cıktı ama t bolgesindeyi cizgi c bölgesinde degil sizce sonuc dogrumudur artık yoksa test mi bozuktu

Canım bildiğim kadarıyla c çizgisi çıkınca testi doğru yaptığın belli oluyor, t de de çizgi çıkarsa gebelik var demek oluyor. Sende t çıkıp c çıkmadığı için ya test bozuk, ya da sen yanlış yaptın

Dogru yaptım tek cizgi cıktı ama c altında degilde t nin altında cıktı tek cizgi yanlısmı oluyor bu simdi

İlişkinin üzerinden 2 ay geçtiyse bebek en az 2 buçuk aylık olur ve belirtiler çok şiddetli olur bide testte kopkoyu ikinci çizgi olur hamile değilsin bence. Bi de prezervatif diyosun hiç şansı yok.

Canım çok doğru diyorsunda kuruntu işte aradada başka ilişki olmadı ama adetim gecıktı yıne 8 gun

Bugun adetim gecikeli 11 gün. Sizce 1 test daha yapmalımıyım olsa cıkmazmıydı artık 2 ayın üstüne?

Back