- 1 Ağustos 2014
- 306
- 101
- 73
- Konu Sahibi Diamonds1907
-
Kızlar ovulasyon testi yaptm pozitif çıktı adetime 3gün var bu akşam idrar testi yapsam çıkarmı sabahımı beklemem gerek ? Yardımcı olurmusunuz günün herhangi bi saatinde yapan varmı ben anca saat 9 gibi evde olup yapabilirim sabahıda beklemek istemiyorum sabırsızlıktan
Ben zaten sabahta yaparm ama sabırsızlıktan şimdide yapmak istyrm adetlerim düzenli 28-29 günde bir olurum
Gebelik testinde de 2.ci silik çizgii :) yarın ilk işim doktoruma gitmek olacak kızlar.çok şükür Allah'ıma bugünü gösterdii..
benimde ilk ovulasyon testinde cıkmıstı bu sekilde süphelenip gebelik testi yapmıstım pozitifti.öyle güzel bir duyguki Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.hayırlı olsun canım saglıkla kucagına al insallah.hamişssin gözün aydın
Bu sefer saglikla huzurla mutlulukla alirsn bebegini kucagina insallah, hayrli olsunbu cümlelerin benim için kurulduğuna inanamıyorum şuan ama Allah'ım nasip eder inşallah azönce gebelik testi yaptım yine silik 2.ci çizgi..yani hamileyim sanırım :) şükürler olsun Allah herkese nasip etsin inşallah.Ama ovulasyon testini kullandım bu ay ilk defa ve ilk denemede işe yarayacağını tahmin etmiyordum açıkçası kısmetimizde varmış demek.şuan tek düşüncem bebeğimin sağlıklı büyümesi çünkü ilk hamileliğimde 8 haftalıkken kalp atışı duyulmadı öldüğünü söylediler kürtaj yaptılar.İnşallah bu defa aynı şeyleri yaşatmaz Allah'ım yardım eder bana inşallah..
kızlar inanırmısınız dün gece yaptığım gebelik testi bu sabah yaptığımdan daha koyuydu :)Ge
Gebelik testi adetiniz gecikmediği sürece pozitif sonuc varsa bile göstermeyebilir,illa yapacaksanız sabah ilk idrarla yapmalısınız.bir diğer konu ise ovulasyon testinde 2 çizginin aynı koyulukta çıkması önemli,silik bir çizgi varsa kendinizi çok kaptırmayın derim.iki çizgide kopkoyu ise şimdiden tebrik ederim büyük ihtimal gebelik var
canım hayırlı olsun güzel düsün güzel olsun doktoruna git canım bir degerine baktır bence bende ögrenir ögrenmez gittim takip edilsin degerin artıyormu diye.hayırlı olsun bende ovulasyon testiyle hamiş kaldım.hayırlı ugurlu olsun canımaminnn..inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alırız inşş..ben şmdi doktora gitmeye çekiniyorum adet günüm geçsin öyle gideyim çünkü nasılsa değerim düşük çıkacak bu aralar çnkü bebişim olsa olsa 2 haftalık sayılır şuan yumurtlama günüm 15iydi ogün hamile kalmşm demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?