- 8 Mart 2020
- 676
- 515
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
C nin solda olmasına takılmayın belli ki içinde kaymış içini açın görürsünüz tebriklerEki Görüntüle 2764288
Merhaba kızlar predictor early markalı testle gebelik testi yaptım ve böyle çıktı. Sizce hamilemiyim? C çizgisi çok mu solda . Bir çizgi net diğeri silik ama kırmjzılık görünüyor yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar hepinize teşekkür ederimC nin solda olmasına takılmayın belli ki içinde kaymış içini açın görürsünüz tebrikler
İlk 10 dakikadaki sonuç geçerli diye biliyorumKizlar adetim gecikti gebelik testi yaptım başta negatif çıktı yaklasik bir saat sonra pozitif oldu normalde korunuyorum iki çocuğum var. Lütfen bakarmisiniz. Foto iki saat sonra cekildi
İlk 10 dakikadaki sonuç geçerli diye biliyorumKizlar adetim gecikti gebelik testi yaptım başta negatif çıktı yaklasik bir saat sonra pozitif oldu normalde korunuyorum iki çocuğum var. Lütfen bakarmisiniz. Foto iki saat sonra cekildi
Evet öyle yazıyor sonradan pozitif cikinica panikledim. Yarın sabah tekrar yspicam inşallah negatiftir Rabbim isteyenlere versinİlk 10 dakikadaki sonuç geçerli diye biliyorum
Kuruma çizgisi diye biliyorum ben yani negatif ama bence tekrarlayın şüphe kalmasınKizlar adetim gecikti gebelik testi yaptım başta negatif çıktı yaklasik bir saat sonra pozitif oldu normalde korunuyorum iki çocuğum var. Lütfen bakarmisiniz. Foto iki saat sonra cekildi
İnşallah ya teşekkürlerKuruma çizgisi diye biliyorum ben yani negatif ama bence tekrarlayın şüphe kalmasın
NegatiftirEvet öyle yazıyor sonradan pozitif cikinica panikledim. Yarın sabah tekrar yspicam inşallah negatiftir Rabbim isteyenlere versin
Pozitif sabah tekrar test yaptım çok uzgunumNegatiftir
Pozitif mi istemiyor muydunuzPozitif sabah tekrar test yaptım çok uzgunum
İstemiyorum iki küçük çocuğum varPozitif mi istemiyor muydunuz
Pozitif sabah tekrar test yaptım çok uzgunum
Bebeginizi kucaginiza alinca uzuntunuz gider nasil olsa hayirli olsunPozitif sabah tekrar test yaptım çok uzgunum