• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yardım

yyaprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
676
515
33
CC9AD8C5-2E0B-43B0-8D2C-1D39CE86C256.jpeg

Merhaba kızlar predictor early markalı testle gebelik testi yaptım ve böyle çıktı. Sizce hamilemiyim? C çizgisi çok mu solda . Bir çizgi net diğeri silik ama kırmjzılık görünüyor yorumlarınızı bekliyorum

C biraz sola kaymıs evet o içi ile alakalı çizgi baya belli ama kan verip netlestir canım hayırlı olsun 🙏

Eki Görüntüle 2764288
Merhaba kızlar predictor early markalı testle gebelik testi yaptım ve böyle çıktı. Sizce hamilemiyim? C çizgisi çok mu solda . Bir çizgi net diğeri silik ama kırmjzılık görünüyor yorumlarınızı bekliyorum
C nin solda olmasına takılmayın belli ki içinde kaymış içini açın görürsünüz tebrikler

Kizlar adetim gecikti gebelik testi yaptım başta negatif çıktı yaklasik bir saat sonra pozitif oldu normalde korunuyorum iki çocuğum var. Lütfen bakarmisiniz. Foto iki saat sonra cekildi

Eklentiler

• 16123849676937801302598606201842.jpg
    16123849676937801302598606201842.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 50
Kizlar adetim gecikti gebelik testi yaptım başta negatif çıktı yaklasik bir saat sonra pozitif oldu normalde korunuyorum iki çocuğum var. Lütfen bakarmisiniz. Foto iki saat sonra cekildi
İlk 10 dakikadaki sonuç geçerli diye biliyorum

İlk 10 dakikadaki sonuç geçerli diye biliyorum

Kuruma çizgisi diye biliyorum ben yani negatif ama bence tekrarlayın şüphe kalmasın

Back